Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglett sexmodelleket mi visz rá hogy felvegye a neki kolbászát mutogató férfit?
Figyelt kérdés
Ezek se jobbak az amatőr nőknél2024. máj. 19. 12:07
1/18 anonim válasza:
Mi az, hogy felvegye? Öcsi, a telefont vesszük fel!
2/18 A kérdező kommentje:
1,te nem vagy normális
2024. máj. 19. 12:32
3/18 anonim válasza:
Nem tudom én vagyok e hülye de nem értem a kérdést.
4/18 A kérdező kommentje:
3,az vagy
2024. máj. 19. 12:37
5/18 anonim válasza:
Ne haragudj meg kedves kérdező de tényleg értelmetlen a kérdésed.
6/18 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mi ez a "felvegye". Ott áll a muki az ütszélen, stoppol, arra megy autóval a "meglett" szexmodell és felveszi? Vagy valami munkára vette fel?
7/18 anonim válasza:
Jöttem erősíteni a hülyék táborát. :D
Egyetemi professzorokat kérdezz inkább, ők talán megértik a kérdésedet, de ez nekünk sajnos túl összetett :(
9/18 anonim válasza:
Már csak az érdekel, hogy fel leszünk-e világosítva?
10/18 A kérdező kommentje:
Webkameráról van szó,igy érthetö vagy még magyarázzam?
2024. máj. 19. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!