Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érezted már azt, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már azt, hogy az olvasás hatással van a szerelmi életedre?

Figyelt kérdés

19 vagyok és sosem volt párkapcsolatom. Gyakran olvasom és sok romantikus regényen is túl vagyok és ma gondolkodtam el azon vajon ez jó vagy rossz. Lehetett volna kapcsolatom, de mindet elutasítottam, mert egy perces beszélgetés után kérdezte meg az egyik összejövünk-e, a másik közölte, hogy érezzem magam megtisztelve, hogy engem választott és egy légtérben lehetek vele, a másik pedig elmondta a barátainak, hogy ő ma engem meg fog d*gni és utána odajött hozzám, hogy lennék-e a nője. Kérdő tekintettel állok a dolog előtt.

Nem tartom magam se szépnek se csúnyának, szerintem minden téren átlagos vagyok, de nem értem hogyan lehetséges, hogy a, tudom csúnya ilyet mondani, de a buta és csúnya emberek boldog párkapcsolatban élnek, gyakori, hogy a fiúk inkább a buta és csúnya lányokat választják. Nem tudom eldönteni nekem magasak-e az igényeim és én vagyok-e túl válogatós. De tudom, mi az amit kaphatnék, a könyvekből, hogy mi az amit adni tudnának nekem és amit én tudnék adni másoknak, de akkor ez miért nincs? A szüleim kapcsolata az álmom, tehát tudom, hogy az igaz szerelem nem csak a könyvekben létezik, de az a tapasztalatom, hogy azok az emberek, akik olvasnak nincsenek párkapcsolatban a környezetemben. Lehetséges, hogy az olvasók sokkal introvertáltabbak vagy nem tudom. Olyan reménytelennek kezdem érezni ezt a helyzetet. A generációm annyira nem azt adja nekem amit én várnék vagy amit én adni tudnék neki és nem tudom miért, de annyira kívülállónak érzem magam.

máj. 18. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
19%
Mellyed milyen?
máj. 18. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ezt nagyon jól látod, minél értelmesebb valaki, annál nehezebben talál rendszerint párt. Miért? Mert tudatos. Nem enged be akárkit az életébe, annak sokféle szempontnak kell megfelelnie. Nem megy bele “ha nincs ló, jó a szamár is” kapcsolatokba.
máj. 18. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!