Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan cuckold van, hogy a nő akarja nézni a férjét más nővel szex közben?
Igen van ilyen! Én is megéltem ezt férfi résztvevőként. Kedveltük nejemmel többesben, hármas és négyes viszonyaink voltak. Jellemzően tartós, hosszútávú barátságok, így sok mindent kipróbáltunk. A cuckold különböző formáit is, melyek nagyon izgatók voltak és szívesen újráztunk.
Nem mellesleg, olyan helyzet is nevezhető cuckoldnak, amikor két azonos neműt néz a harmadik passzívan és ha akarna se vehetne részt az eseményekben, vagy akár a másik két partner nézi őket.
Érdekes élményem volt egy biszex barátnőmmel, akinek volt egy leszbikus barátnője. Egyszer barátnőmnél aludtunk buli után, másnap, szombat délelőtt filmet néztünk a kihúzott kanapén fekve. Középen barátnőm, mi két oldalán. Barátnőm a paplan alatt elkapta szerszámom. Majd fokozatosan felbátorodva magáévá tett meglovagolva engem a barátnője előtt. A lány passzívan szemlélte a történést. Aznap este folytattuk a dolgot hármasban. Én nem érhettem a leszbikus csajhoz, ő nem ért hozzám. Valahol mégis szerettük volna, de betartottuk a megegyezést. Mint kiderül, a leszbikus lány soha nem látott még valódi férfi farkat, ennél közelebb nem került még hozzá. Izgatta őt, de nem kívánta. Ha átléptük volna ezt, akkor egyszerű hármas szex lett volna, így viszont egyik legérdekesebb szexélményünkké vált. Nekem tuti klassz emlék marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!