Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kapcsolatban ha a Bull domináns hogyan alázza a férjet?
a helyzet is az, az is, hogy ő diktál, és azzal is, hogy szubmisszívvé teszi a férjet, irányítja, parancsol neki, végül azzal, hogy szavakba önti, milyen szánalmas kisfiú, hogy a felesége más által dugható
ha akarsz erről beszélgetni, írj, adj gmailes címet
én mindig megbeszélem, mit s hogyan, tabu, keret. igen, az is lehet. vagy másodikként legyen benne. vagy nézze, s verje, vagy pont, hogy ne verje.
19:37-es vagyok
ha bi, akkor igen, ezért kell megbeszélni a kereteket. De az asszonnyal is megdugathatja a férjet
Ahhoz szubmisszívnek kell lennie a fickóknak is! Ha nem az akkor kipenderíti azt aki "dominálni" akarja.
Aki meg valódi domináns az tudja a módját... - értsd.: nem saját kútfőből "dolgozol", hanem tudod mire vágyik a pár akihez beszállsz, hol vannak a határaik.
7
Tehát akkor ilyen helyzetbe nem csak a pasi, de a csaj is behódol a harmadiknak?
És a harmadik bármelyiket megalázhatja a másik előtt?
8-ashoz:
Lehet, hogy a férjet izgatja, ennyi.
Lehet, hogy szubok mind a ketten.
Lehet, hogy a feleség a férjét uralja, de a bikának szub.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!