Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi keres állandó szexpartnert amiért nem kevés összeget ajánl egy nőnek.Azt az összeget valóban oda adja a nőnek vagy csak a töredékét?
Figyelt kérdés
Heti szinten 60-120 ezret ajánlanak egy nőnek.máj. 18. 15:39
1/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, egyetlen óra egy átlagos prostival most 25-40 ezer forint körül van Budapesten. A 60-120 ezer egy hétre eléggé kevésnek tűnik, ha ezért a pasi kizárólagosságot vár el. (F vagyok)
2/7 anonim válasza:
#1 nem kevés, ez az átlag. Igaz egy alkalomra értve, nem egy hétre, kivéve, ha hetente egyszer taliznak. De amúgy megállapodás kérdése, sehol nincs kőbe vésve, ki mennyibe kerül.
3/7 anonim válasza:
Nekem pénz nélkül is megvan az állandó szexpartnerem.
Tartós szexkapcsolat, és ez mindig is ment pénz nélkül...
Én nem fizetnék szexért soha, ja és teljesen átlagos 30-as férfi vagyok...
🤷♂️
4/7 anonim válasza:
#3 TE lehet hogy nem, de vannak sikertelenebb pasik, akik lehet válogatósabbak is, mint te. Meg vannak, akik szimplán teli vannak pénzzel és mindegy nekik az a havi párszázezer.
5/7 anonim válasza:
Én adnék 50-et ma, egyetlen alkalomért.
6/7 anonim válasza:
Volt, hogy 2 èvig tám9gattam valakit, rendszeresen!
7/7 anonim válasza:
Attól függ. AZ útszéli cigány krva 5k-ba megy, a highend insta krva meg 100k fölött kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!