Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Melyik érdekel jobban egy pasiban?
Figyelt kérdés
Lehet szavazni, de írhattok kommentet is. Köszi.máj. 18. 10:31
12/18 anonim válasza:
Ha nagyon választani kell, akkor a középső, de azt hiszem, az én páromnál számomra nincs tökéletesebb, a vastag és közepesen hosszú farkával (kb.17/6), és a 159-es, fekete Alfa Romeójával😁😉😜
13/18 anonim válasza:
Volkswagenes pasi àtlagos mérettel érdekes lehet? 😄
14/18 anonim válasza:
Egyikse nekem egy őszinte ember kell aki nem ver át
15/18 Nincstovább válasza:
Nem értek a kocsikhoz, felőlem Trabanttal is jöhetne.
A méret… inkább az átlagosnál maradnék, nem szeretném, ha farkával a méhemben turkálna…
32/N
Nem kérek privit, házas vagyok ;*
16/18 NemFogodKitalálni válasza:
Sem az autó, sem a farokméret nem fontos.
27N
17/18 anonim válasza:
2 bmw-és pasim volt eddig. Mindkettőnek nagy farka volt 18-20cm. Csak mondom. 😉
18/18 anonim válasza:
Hát ne haragudj,de egyik se érdekel.
És úgy gondolom hogy normális értékrendű nők egyikét sem érdekli,leszámítva néhány kvát,aranyásót.
Az ilyen tárgyiasítás méltatlan a férfival szemben és a primitív személyiségek szempontjaihoz tartoznak max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!