Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgató számomra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgató számomra a gondolat hogy jól megtorkoztassák és popsiba dugják a feleségem?

Figyelt kérdés
Más is van így ezzel?

2024. máj. 18. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam erről fantáziálni. Egyrészt amiatt, mert átlagos vagy inkább azalatti a méretem, így szívesen megnézném, hogy mit kezd a feleságem egy nagy farokkal.

Másrészt nem igazán tudok vele durva lenni az ágyban, az valahogy nem fér össze a fejemben azzal, hogy mennyire szeretem és tisztelem őt. Ha látnám, ahogy egy másik pasi torkoztatja, elfenekeli, vagy kíméletlenül megdugja a punciját és a fenekét is, az állna a legközelebb ahhoz, hogy kiéljem az ilyen irányú vágyaimat.

Beszéltünk már erről vele is, gondolatban ő is izgalmasnak találta, de a gyakorlatban valószínűleg túl sok a buktató ahhoz, hogy valaha is meg merjük próbálni. Harmincas pár vagyunk egyébként.

2024. máj. 20. 00:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha valaki szeretné megélni az ilyen fantáziáit, akkor írjon bátran, nagyon szeretek házas, akár idősebb nőket a megbeszélt kereteken belül keményen, dominánsan lerendezni!

28 éves, a koromhoz képest tapasztalt, intelligens, sportos férfi vagyok aki már több párnál is volt beszálló mindenki örömére. Akiknél ez számít, az intim méretem is átlagon felüli, de nem extrém nagy.

2024. máj. 20. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem impotens lehetsz
2024. máj. 20. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Vagy egy fasz verö recska király..
2024. máj. 20. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra szájba és punciba izgalmas ha dugják.
2024. máj. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!