Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszul sikerült az anàl, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul sikerült az anàl, én még szeretném próbàlni, férjem nem. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Ő győzködött hogy próbàljuk ki. Majd elsőre tetszett. Viszont rosszul "mostam ki magam" és sejtitek mi lett a vége. Ennek ellenére az érzés jó volt. De őt megviselte, hallani se akar erről. Hogy vezessem fel a témàt szerintetek?
2024. máj. 17. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Hasonló volt a helyzetünk, írj privátban
2024. máj. 17. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adj neki egy kis időt...aztán ha akkor sem hát...tudod milyen megoldások vannak ha nagyon akarod még hiszen sok pasi örülne ilyen lehetőségnek. F.
2024. máj. 17. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is AZ lett a vége sajnos , de párom nagyon jól kezelte és nem volt gond ebből.
2024. máj. 18. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ezért szoktam kerülni az ráülős pózokat. 99%-ban misszionárius vagy kutyában szoktuk csinálni sose volt baj. Egyszer ültem rá és sajnos olyan lett neki. Mondjuk jól kezelte. Lemostuk aztán nem beszéltünk róla. Azóta is van anál.

30L

2024. máj. 19. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!