Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben Férfi társaim?
Figyelt kérdés
Van egy új kolléganő, nem kifejezetten az ideálom de mégis olyan kisugárzása van, hogy legszívesebben feltenném az asztalára és letépném az összes ruháját... Együtt kell vele dolgozzak de én ezt nem bírom, ki lehet ezt az érzést kapcsolni valahogy vagy majd pár nap és elmúlik? Ötlet? Csak ne az, hogy dugjam meg, ezt szeretném elkerülni... Ritkán fordult elő ilyen hogy valaki ilyen hatással van. Plusz nem is az esetem, nem értem mi a fene van velem :( F.2024. máj. 17. 10:35
11/11 anonim válasza:
Kiverni a klotyóba. Naponta. Többször.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!