Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús anyukák a penisz méret öröklődik ?
Figyelt kérdés
A párom azt mondja hohy a 14 éves fiuknak ugyan úgy görbül mint Nekem;)máj. 17. 05:46
1/11 anonim válasza:
Mereven vagy simán? Én eddig 2x láttam mereven, de szerintem nem öröklődik.
2/11 anonim válasza:
A fiam pénisze pont olyan mint a férjemé.
3/11 anonim válasza:
Férjemé mereven sincs akkora, mint a kamasz fiunké lógva.
4/11 anonim válasza:
Reggel hatkor nincs jobb dolgod, mint ilyenekről fantáziálni meg verni a f@szod? Menj inkább dolgozni, a családszex fétised helyett.
5/11 A kérdező kommentje:
Te honnan tudod hogy én mit és miért csinálok?Most amúgy jól oda szúrtál ,veregesd meg a válladat !
máj. 17. 08:08
6/11 anonim válasza:
Azert az elgondolkodtato, hogy honnan tudjak ezek az "anyukak" a fiuk himtagjanak a merev meretet......
Megha csak lankadtan lattak volna, pl. VELETLEN benyitasnal furdoben........
7/11 A kérdező kommentje:
Reggeli merevedés vagy önkielegites közben rányit:)
máj. 17. 10:49
8/11 anonim válasza:
Nálunk biztos öröklődik mert a báttyámnak is meg apámnak is hasonlóan hosszú mint nekem :D csak az övüké vastagabb is :D
9/11 benhur1959 válasza:
Hogy dolgozna már,egy ilyen se..arc nem kap munkát
10/11 anonim válasza:
A mai tiniknek nagyobbb van, mint az apjuk korosztályának, átlagosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!