Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok voltatok már igazán nagy, vastag emberes farokkal? Ha igen, mik az ezzel kapcsolatos tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Lefeküdnétek egy hatalmas vastag ceruzával? (27/8)#szex #Nagy Intim méret.
2024. máj. 16. 21:07
11/23 anonim válasza:
Biztosra persze nem állíthatjuk hogy nem 27/8 a péniszed mérete, de egy kis szemléltetés, hogy miért hisszük azt hogy hazudsz,
Ez a méret kb olyan ritka mint a 240 cm magas emberek, vagy mint 200iq-júak, vagy mint azok akiknek 200milliárd dollár körüli vagyonuk van.
12/23 A kérdező kommentje:
Azt elismerem, hogy olyan ritka, mint a fehér holló, de mint tudjuk, kivétel erősíti a szabályt. Igazat beszélek, és csak hogy tudjátok, bizony vannak még az enyémtől is nagyobb falloszok.
2024. máj. 17. 14:32
13/23 anonim válasza:
Komolyabb vagyont tennék rá, hogy hazudsz.
14/23 anonim válasza:
Egy citromleves vagy ásványvizes flakon mérete, csak egy kicsit nagyobb, cca 32cm x 8cm amiben 1,5 liter folyadék van. A farok barlangos teste merevedéshez legalább 1 liter folyadékot igényelne. Ehhez nem kell nagyon realizálni, hogy egy ilyen akciónál, a testben átcsoportosuló vér ami feltöltené a pénisz barlangos testeit, az ájulást okozna.
15/23 anonim válasza:
Nekem több kapcsolatom volt, de még a közelében lévő mérettel sem találkoztam.
A mostani párom sem kicsi, de sajnos ez egy hoax kérdés, valami fétis és nőket gyűjt privát üzenetre.
16/23 anonim válasza:
15: nyilvánvaló. Nagyszerű ember lehet.
17/23 A kérdező kommentje:
Hogy mennyi ö jelölt "szakértő" van ezen az oldalon. Micsoda "remek" kinyilatkoztatások hangzanak el. Higyjetek amit akartok, nem vitatkozom. Én tudom, hogy nem hazudok, a többi meg nem érdekel. Azt hittem, hogy az egyszerű kérdésemre építő jellegű hozzászólásokat kapok, de tévedtem. Itt mindenki csak vagdakozik a szavakkal, miközben konkrétan még csak azt sem tudják, hogy miről is nyilvánítani véleményt. Vegyétek úgy, hogy meg sem szólaltam. És csak halkan "súgom", hogy bizony még az enyémtől is léteznek nagyobb cerkák. De itt ahogy látom mindenki "hazudik" akinek nagy farokkal áldotta még a sors.
2024. máj. 19. 14:24
18/23 A kérdező kommentje:
Javítások: Önjelölt. Akit nagy farokkal áldott meg a sors. Nyilvánítanak véleményt.
2024. máj. 19. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!