Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy mozgássérültnek lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mozgássérültnek lehet része egyszer egy szexben?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, mozgássérült de nem vagyok kerekesszékes. És sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy valóban lesz egyszer intim kapcsolatom egészséges lánnyal? Szerintetek?
2024. máj. 16. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#4 megértem, hogy nem tetszik ez a "szöveg", de ez a realitás kb. Akkor lesz egészséges barátnője, ha nagyon sok időt beletesz, és akkor sincs rá garancia. Ha pedig valami csajozógép lenne, kakor eleve ez a kérdés meg sem született volna.
2024. máj. 31. 14:04
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 4-es vagyok. Nem tudom, szerintem ha Roosevelt egy olyan sekélyes nép elnöke tudott lenni, ahol érzelgős beszédek alapján ítélnek el embereket, és ahol csak a kinézet, a karizma számít, akkor TALÁN egy kedves srác is talál magának majd barátnőt. Nálam pl ez nem akadály, simán összejönnék akár kerekesszékessel is.

És mibe kell időt beletenni? Hogy normális, jó ember legyél és felépíts magadnak egy olyan életet, amilyenről álmodtál? Csak mert ugyanez a kötelessége az egészségeseknek is.

2024. máj. 31. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!