Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel egyes csávók hogy nem számít a méret? Miért hisztiznek a kicsi van nekik? 25/F
12
Tövig nyomhatod a 14 cm-t is alig érzi. Majd szül két gyereket utána ki fog tágulni és annyira megereszkednek a kötőszövetek, hogy az a méret ami régen jó volt utána már azt sem veszi észre ha bent van.
De számít a méret, csak nem úgy ahogy sokan gondolják hogy az számít hogy nagy legyen, hanem úgy számít hogy össze passzoljon a két fél. Van olyan is hogy túl nagy a farok. Puncibol is van több méret. Van akinek nagyon szűk a puncija és nem bírja a nagy méreteket. Itt gyakorin is olvastam egy választ egy nőtől aki nem bírta az atlagon felüli méreteket és minden együttlét fájdalmas volt neki és egy kisebb farkut talált magának és így jó neki. Hallottam egy olyan esetről is ahol a nő elvált a férjétől mert túl nagy volt a farka. Őszintén én a páromnak is örülök hogy nem túl nagy neki. Ha 1-2 cm hosszabb lett volna talán nem bírná tövig nyomni.
Szóval számit a méret, pláne ha túl nagy, de nem úgy ahogy sokan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!