Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A büdös pénisz az tényleg férfiasnak számít?
Nagyon gàz. Én bi vagyok szóval làtom mindkét oldalt a tàrskeresőn. Az egy dolog hogy a csajok elvàràsa az egekben. De a férfiak fele úgy sír, hogy mellé olyan igénytelen, hogyha nem tapasztalod el se hiszed. Amikor úgy indít egy nőnek, hogy "szia szopól?" meg amikor beírja hogy "szeresd a természetes fsszagot" (értsd nem fürdik, aktus elött se). Meg sportos partnert keres, de ő nem esne, hanem gurulna a hegyoldalról. NAGYON gàz és gusztustalan a nagy részük. Aztàn ezek sírnak hogy messze elkerülik őket a nők.
Kollégàd magàt győzködi, igénytelenségét próbàlja leplezni. Fürdeni nem gàz vagy bzis, hanem alapvető igényesség.
Pasiként nekem nincs gusztusom munka után büdösen rámenni a csajomra. Ha ő tisztán lefürödve vár, akkor a minimum, hogy én is lefürdök előtte.
Ráadásul higiénikusabb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!