Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg utálják a salátapuncit?
Figyelt kérdés
máj. 15. 22:25
11/28 anonim válasza:
Nem, én, az érzéketlen nőket nem kedvelem..
14/28 anonim válasza:
Nem tudom. Olyan érdekes az egész ilyen konstrukció. Mint egy plusz tartozék a puncihoz és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz vele.
16/28 anonim válasza:
Nekem az van, és az a tapasztalat hogy változó. Volt akinek nem tetszett, de általanosságban inkabb semleges volt a parjaimnak
19/28 anonim válasza:
Nem utálo, de ha lehetne választani biztos nem azt választanám.
20/28 anonim válasza:
Nem utálom, de a babapunci jobban tetszik.
A sors fintora, hogy egyetlen babapuncis kapcsolatom volt, az összes többi salátás...
De nem is ez a fő szempont, csupán szubjektív esztétikai állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!