Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem ki próbálni az orális szexet mert félek hog rossz illatú a puncim.?
Figyelt kérdés
Van barátom és ö is nagyon szeretné meg én is csak félek hogy nincs jó illata a puncimnak .
Az ugyan olyan mintha ujjazás után lenyalná q ujját?
Miböl tudhatom hohy rossz izé vagy illata van?
Szerintem illata nincs de sos izé van ö is úgy fogja érezni mint én?
máj. 15. 22:00
11/19 anonim válasza:
Lehet van a dm-ben indikátor papírt. Ha a punci nedvtől kékes lesz, akkor ne nyalasd ki magad.
12/19 anonim válasza:
Egészséges, tiszta puncinak nincs se rossz illata, se rossz íze.
Vszeg ő is azt fogja érezni mint te, de rá teljesen más hatással lesz. Amitől te aggódsz attól ő felizgul.
Szóval nyalásra fel! Ha jól csinálja (írányítsd) akkor mindkettőtoknek nagy élmény lesz.
16/19 anonim válasza:
Az exemnek büdös volt a puncija. Intim szappan volt a megoldás. Utána soha nem volt rossz illata a puncijának.
17/19 anonim válasza:
Én szívesen kinyallak és elmesélem milyen ízed volt.
18/19 anonim válasza:
Nem, nem. Házasság előtt a pettinggel is vétkeztek, főleg meg a szex szel. Miért nem lehet a tiszta szerelemre törekedni? Arra kellene.
19/19 A kérdező kommentje:
Már csak a szentfazekak hiányoztak
jún. 17. 00:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!