Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkoztok a szexpartneretekkel?
Figyelt kérdés
2024. máj. 14. 17:51
11/18 anonim válasza:
Nem, édeskevés,heti 4 az alap nàlam.f
12/18 anonim válasza:
Hát én is heti 2-3x, a lánynak is így a jó, ennyit ér csak rá, rendes kapcs. nem fér bele neki, bár nekem se.
13/18 A kérdező kommentje:
Azért a heti 3-4 már párkapcsolat szint🤣Én a heti kettővel ellennék, már az egy mellett is küzdök azzal, hogy ne alakuljanak ki érzelmek, heti 4 mellett már össze is költözhetnénk😂
2024. máj. 15. 08:53
14/18 anonim válasza:
Vicces vagy,ja nem előbb még màsik pasit akartàl mert ez neked kevés, neked semmi sem jó,de nekem a heti 4x szex alap,aki heti 1x beéri annak nulla libidójú.kb
15/18 A kérdező kommentje:
#14 én is kívánom többször, de egy sima szexpartnerrel heti 4x együtt lenni azzal hogy nem alakulnak ki érzések?
2024. máj. 15. 09:52
16/18 anonim válasza:
Nem a 14es válaszoló vagyok, de szerintem attól még, hogy heti 4x csinálja az ember a partnerével, nem biztos arra hogy kifognak alakulni érzések a másik iránt. Egyszerűen csak több szex kell neki. Lehet ezt érzelemmentesen is csinálni.
17/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ezeket a talikat nálatok mindig a pasi kezdeményezi vagy vegyesen hol a lány, hol a pasi?
2024. máj. 15. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!