Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak veletek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak veletek volt már olyan, hogy odajutva nem tetszett ahogy kinéz a csaj?

Figyelt kérdés

Mármint hogy valakivel akivel randizgattok eljutottatok az első alkalomhoz, és meztelenül egyáltalán nem tetszett. Nem amiatt mert szőrös, vagy ilyesmi, hanem alapvetően a teste. Ettől függetlenül meg tudtátok tenni, vagy nem ment?

(19N)

2024. máj. 14. 11:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

Azért jó úgy alakítani az ismerkedést, hogy már sokkal előbb legyen pucér program. Pl. szaunában, amikor nincs bent más, vagy vízi biciklin.

Fiatal koromban, meg a teljes baráti társaságon belül általános volt a pucérkodás esti programoknál.

2024. máj. 14. 12:24
 22/30 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Csúnya punci nem létezik.
2024. máj. 14. 12:47
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#14: Ez rettentően bunkó viselkedés volt. Egy hülye miatt ne általánosíts.
2024. máj. 14. 12:51
 24/30 anonim ***** válasza:
86%
De mi nem tetszett neki annyira?
2024. máj. 14. 13:20
 25/30 anonim ***** válasza:

Ez durva, nehéz elképzelni is.

#11 Te le tudnád írni, mi volt a gond?

Mert nyilván a kérdező nem kapott konkrét választ, de mivel te érintett vagy, tényleg kíváncsi vagyok, mi lehet egy ilyen hátterében.

2024. máj. 14. 13:33
 26/30 anonim ***** válasza:
33%
Nem , mert mind jobban néztek ki meztelen mint ahogy a ruházatuk sejtette . Mikorra elkezdtük az előjátékra beton merev lettem nekik átvizesedett a tanga . Egyik szexy csipkés szerelést viselt a másik csak top mini szoknya bugyi nélkül . A harmadik úgy tünt vaskos és tapasztalatlan , a ruha tette azzá, levette a garbót nagy kőkemény eredeti körtemelle közé vett kiszivta majd natúr segggbe kérte , utána kotonnal is megraktam . Mákom van mert nincs kizárólag tipus , voltam sovánnyal formással magassal nagyon fiatallal korosabbal, nagy fenékkel stb, mindegyikkel löveltem mint állat ,aki tetszik izgat .
2024. máj. 14. 13:49
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer ert meglepetes. Sajnos a lanynak kellemetlen illatu volt a puncija. Pedig nagyon azt hittem hogy eletem legjobbja lesz. Nem hibaztatom. Ez genetika nem apolatlansag.
2024. máj. 14. 14:23
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem.

alapból szűk farmerban van, ha nem akkor ilyen sportosabb sztreccs szerűben a lábai látszódnak.

Maximum a segg lehet az ami icipicit lejjebb mehet ha nem feszes a nadrág.

A felső teste szintén kirajzolódik egy szűk felsőben.

Semmi olyan látvány nem fogadott ami meglepetés lett volna.

2024. máj. 14. 14:31
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
Amelyik pasinak nem tetszik, majd szortelenit ;)
2024. máj. 14. 17:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Kiveve ha narancsborod van az egyeb elegge kiveheto ruhan keresztul is. Ugyhogy akivel eljutok az agyig arrol tudom mar, hogy kivanom-e.
dec. 1. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!