Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak veletek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak veletek volt már olyan, hogy odajutva nem tetszett ahogy kinéz a csaj?

Figyelt kérdés

Mármint hogy valakivel akivel randizgattok eljutottatok az első alkalomhoz, és meztelenül egyáltalán nem tetszett. Nem amiatt mert szőrös, vagy ilyesmi, hanem alapvetően a teste. Ettől függetlenül meg tudtátok tenni, vagy nem ment?

(19N)

2024. máj. 14. 11:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

Volt igen. Ettől függetlenül 2 évig éltünk együtt, minden jól működött, amíg egyik nap elkezdtem belefáradni, hogy nem tetszik a teste, hiába szerettem őt. Aztán már a szex is elmaradt.

Nem sokkal rá szakítottam vele.

Nem vagyok rá büszke, de ez van.

Nem tudtam vele tovább együtt lenni.

2024. máj. 14. 11:25
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem önteltség, volt olyan, hogy a lánytól ami a testét illeti másra számítottam, de a "felvezető" körben annyira érzéki, nőies és izgató volt, hogy egyáltalán nem érdekelt a dolog.
2024. máj. 14. 11:30
 13/30 anonim ***** válasza:
Mi nem tetszett neki? Nem is értem, hogy miért adta fel, ha már eljutott odáig.
2024. máj. 14. 11:39
 14/30 A kérdező kommentje:

#13 sajnos nem tudom pontosan.

Valahogy úgy zajlott, hogy “Hű, nem erre számítottam.” Akkor még azt hittem, hogy ez pozitív akart lenni, és kicsit pajkosan megkérdeztem, hogy “Tetszem?:)” erre egy egyértelmű “Nem” volt a válasz, úgyhogy nem tudom pontosan mi volt a baj, de ilyenkor azért kicsit megalázó felöltözni. Ez tény.

2024. máj. 14. 11:45
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem is egyszer fordult elő...de azért volt szex.
2024. máj. 14. 11:51
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

14, sajnálom, hogy ilyen történt veled, ne rágódj rajta, másnak tetszeni fogsz.

Egy egészséges ember mikor oda kerül a sor és ismerik is egymást, kívánják egymást, lemegy a ruha onnan már nincs visszaút.

Valószínűleg a srácnak magával van baja igazán...

26F

2024. máj. 14. 11:54
 17/30 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, hogy felesleges agyalni rajta. Lesz akinek tetszel úgy ahogy vagy.

De most már komolyan érdekel milyen lehetsz 😁

2024. máj. 14. 12:01
 18/30 anonim ***** válasza:

Volt.

Aranyos és szép is volt de nem mentünk tovább...

2024. máj. 14. 12:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz sztori a pasi részéről. Ha nem is tetszik valaki, akkor is bunkó megnyilvánulás ez.
2024. máj. 14. 12:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva volt. Randi, beszélgetés, jó társaság volt, de meg sem láttam benne a nőt. Aztán egyszercsak a semmiből elcsattant egy csók, hullottak le a ruhadarabok... Gyönyörű volt és tüzes, életem legemlékezetesebb dugása volt.
2024. máj. 14. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!