Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok előfordult már fogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok előfordult már fogy spriccelve élveztetek el?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nehéz elérni,voltam már olyan lánnyal aki azt hitte hogy nem képes rá még is sikerült elérni 28F

máj. 14. 07:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Ugyanis kinőttünk már az őserdőből, bocs. Ez nem a majmok birodalma. Emberi méltóság, könyörgöm! Mi az, hogy partner? Beszélgetésben igen. De nem a szexuális aktusban!
máj. 14. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
#11 kicsit maradi vagy, úgy kb 300 év késésben létezel. De ha nem tetszik, hogy a szexualitással is haladtunk a korral, akkor ne olvasd ezt a kategóriát.
máj. 14. 11:29
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
10# te álszent barom!
máj. 14. 17:20
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer jártam nagyon közel szerintem, csak sajnos az ismeretlen érzésétől nem hagytam, hogy a pasim tovább folytassa. Azóta nem éreztem ilyet.

Orgazmusom mindig van.

máj. 14. 18:15
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
Megjött az agyhalott valláskárosult is úgy tűnik🤣🤣
máj. 14. 18:27
 16/21 gabor49 ***** válasza:
100%
#4 es te egy szerencsétlen luzer vagy ez a velemenyem rólad és a hulyesegeidrol
máj. 15. 10:33
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Igen, tudok spriccelve élvezni. Szeretek is. 27L
máj. 15. 11:12
 18/21 anonim ***** válasza:
10es. Pont azért lettél lepontozva, mert a saját ideológiádat probálod mindenkire ráerőltetni. A sex egy örömszerzős társasjáték 2 vagy akár több ember között.
máj. 16. 10:58
 19/21 Squirter ***** válasza:
100%

Én kimondott spriccelős vagyok. És nem, semmi köze a húgyhólyaghoz! Ezt már jó pár éve be is bizonyították a tudósok, ugyanis nem találták benne a vizelet összetevőit, kicsit sem. Aki szerint pedig továbbra is pisi a spriccelés, azok még nem láttak tejszerű spriccelést! Igen, létezik ilyen is, és így nevezik, én is képes vagyok rá! Áltálabán vizeset spriccelek, de van mikor fehéres/tejszerű. Ja, és nem a krémnek nevezett sűrű fehér váladékról beszélek, ami a hüvelyből jön, habár arra is képes vagyok ^^ de nem arról van itt szó most.

22, l.

okt. 5. 17:29
 20/21 Squirter ***** válasza:

Srácok, akiket érdekel az igazság!:

www.psychologytoday.com/intl/blog/all-about-sex/201401/female-ejaculation-what-s-known-and-unknown

okt. 7. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!