Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult már fogy spriccelve élveztetek el?
Egyszer jártam nagyon közel szerintem, csak sajnos az ismeretlen érzésétől nem hagytam, hogy a pasim tovább folytassa. Azóta nem éreztem ilyet.
Orgazmusom mindig van.
Én kimondott spriccelős vagyok. És nem, semmi köze a húgyhólyaghoz! Ezt már jó pár éve be is bizonyították a tudósok, ugyanis nem találták benne a vizelet összetevőit, kicsit sem. Aki szerint pedig továbbra is pisi a spriccelés, azok még nem láttak tejszerű spriccelést! Igen, létezik ilyen is, és így nevezik, én is képes vagyok rá! Áltálabán vizeset spriccelek, de van mikor fehéres/tejszerű. Ja, és nem a krémnek nevezett sűrű fehér váladékról beszélek, ami a hüvelyből jön, habár arra is képes vagyok ^^ de nem arról van itt szó most.
22, l.
Srácok, akiket érdekel az igazság!:
www.psychologytoday.com/intl/blog/all-about-sex/201401/female-ejaculation-what-s-known-and-unknown
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!