Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönétek egy 25 éves szűz lánnyal ?
Figyelt kérdés
Volt barátja de nem sikerült elveszitenie mert nagyon fájt neki.2024. máj. 14. 04:40
21/36 anonim válasza:
Ezek egyike sem kizáró ok, nem jelenti, hogy de e miatt összejönnék vele, de azt sem, hogy csak ezért nem.
22/36 anonim válasza:
Felejtős!
A szűz 20 feletti nőktől mentsen meg az Isten mindenkit!
23/36 anonim válasza:
Nem lenne kizáró tényező a szüzesség. Bár én már idős lennék hozzá.
24/36 anonim válasza:
Mikor írsz, hogy találkozzunk? 27f budapest
28/36 anonim válasza:
8 as.. ki ne akarna összejönni egy 40 kilós ővel ? Van ilyen ?
29/36 anonim válasza:
Igen. Én 30 vagyok és szerintem az, hogy nem vagy tapasztalt még, ez egy pozitív dolog😊
30/36 anonim válasza:
#28 pl én.
Mit kezdjek egy csontkollekcióval?
Becsukom a szobaajtót, és a szele leviszi az ágyról a csajt.
Egy vödör krumplival le kéne súlyozni állandóan, hogy legközelebb is ott találjam, ahol legutóbb hagytam, mint egy papírlapot.
No komment.
Azé’ legalább az 57kg legyen má’ meg egy csajnál bakker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!