Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mi a tapasztalatotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a tapasztalatotok, van olyan férfi akit a másik is érdekel szex közben?

Figyelt kérdés
Már többször előfordult velem az, hogy amint ő elment, ott kérdés nélkül vége a szexnek, mindenki számára. És van az az alkalom amikor már éppen kezdene tényleg nagyon jó lenni, de elmegy és ennyi. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyankor már nem tudok visszatérni ehhez az állapothoz. Az már lőtt nyúl. Vagy nektek erre mi a megoldásotok? Megtaláltátok a magfelelő férfit, gondolom.☺️ De azért ha mégis van valami.

2024. máj. 14. 03:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes beszélni róla, megismerni, megtanítani.

Nem nyomulok, ha írsz, szívesen beszélgetek veled.

2024. máj. 14. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
9... "vicces", ha én is elélveznék előjáték során, aztán kijelenteném, hogy hát, nekem ez ennyi, innentől nincs érdeklődésem, oldja meg, tök evidens lenne hogy ez így jó nekünk? :D Aztán mellettem marad évekig hűségesen, h jaj ez így tök normáliiis. na kb ez az, amit a nők megengednek a csávónak, mert nincs bennük annyi önérzet, hogy keressenek olyat, aki törődik velük.
2024. máj. 14. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Velem volt olyan, hogy az első esténken (bár a második menetnél) előbb mentem el, mint kellett volna.

Egy másodperc után már indultam is lefelé, hogy kinyalom, de már tolta is le a fejemet.

Én örültem, hogy tudja, mit akar. Ő meg örült, hogy tudom, mi a dolgom ilyenkor.

2024. máj. 14. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk mindig azzal van vége a szexnek, hogy a párom elmegy. Az exeimmel is így volt, mondjuk azt, hogy megszoktam már, de itt olvasgatva azt hiszem, nem ez a normális.
2024. máj. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!