Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz? Szomorú, ha ez igaz. A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz? Szomorú, ha ez igaz. A válasz a biológiában rejlik. A férfi másra van programozva, mint a nő.

Figyelt kérdés
2024. máj. 13. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7#Én nem vagyok vágyok sok pénzre végtelen mennyiségű pénzre , se kurv, se egy senki. Nem vagyok, Szűz vagyok, semmi pénzért nem feküdnék össze fűvel-fával, olyanba, akibe meg nem vagyok szerelmes, és aki ezt nem viszonozza, végképp nem. Nem tartom normálisnak az alkalmi kapcsolatokat sem, nőnél, sem férfinál. Nem csak akkor lehet csak élvezni az életet, mert így van sok ember, ezzel értékrendem is van. Nem hogy nem feküdnék össze fűvel-fával, és nem hogy csak olyannal, akibe szerelmes vagyok, és aki viszonozza. Meg nem, hogy nem lennének alkalmi kapcsolataim, de még a BDSM se tetszik. Hiába beleegyezik a másik fél, nők között is vannak ilyenek, akiknek ez tetszik. Nem tetszik az erőszak, egyik sem, ami ebben benne van, semmi, ami ezzel kapcsolatos, mert azok a kurvák, meg a kurfik, akiknek ez tetszik, tűrik, sőt aberráltak az ilyenek.
2024. máj. 13. 15:24
 12/15 A kérdező kommentje:
8# kinek írtad?
2024. máj. 13. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:
úgy vagy te szűz mint anyám de ami a legjobb ,hogy téliszalámi van alattad nem gépi sonka ez is kamus
2024. máj. 13. 15:31
 14/15 A kérdező kommentje:

9# Nőként, megvárom. hogy olyan veszítsem el akibe szerelmes leszek, Lehet, hogy nem ő lesz az, akivel leélem az életemet, de legalább olyannal fogom elveszíteni, akibe szerelmes leszek. Minden nőt elítélsz, rosszat gondolsz minden nőről és gyűlölsz minket magyarul Nőgyűlölő vagy, hozzátenném, hogy anyád is nő és ha van lány testvéred ő is az, akkor őket is elítéled rosszat gondolsz róluk és gyűlölöd őket mert nők,? nem gondolod, hogy gonoszság ilyeneket írni? Sajnálom, hogy eddig nem találtál olyan nőt, aki kedves hozzád és szerelmes beléd, és nem csak a pénzed miatt van veled, mert úgy veszem észre, hogy csalódtál egyben vagy többben nők, de emiatt ne ítéljel minden nőt ne gondolj , minden nőről rosszat ne , gyűlölj emiatt, minden nőt hozzáteszem, hogy nincs szükségem olyan férfira az életemben, aki csak ítélkezni tud és rosszat gondolni rólunk és gyűlölni minden nőt,remélem egy napon megváltozik a véleményed,erről és ahogy nehéz erkölcsös nőt találni, ugyanolyan nehéz erkölcsös

férfit találni.

2024. máj. 13. 18:06
 15/15 A kérdező kommentje:
9# az vagyok nem értem miért olyan hihetetlen ez neked
2024. máj. 13. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!