Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar, ha a nő előbb élvez el szex közben?
A kérdésem onnan jött, hogy este párommal együtt voltunk, és most volt először, hogy én mentem el előbb :D kérdeztem tőle, hogy zavarja-e, annyi volt a válasza, hogy inkább izgatja. Tény, láttam rajta, a farka is mégkeményebb lett mint volt :D
Titeket ez zavar, amikor a nő előbb élvez el, vagy inkább izgató?
27N
5
Áááá, értem már. Kár, hogy ilyen csak a mesében van. Szóval troll vagy...
Pffff
#6: mert itt gyk-n már olvastam párszor, hogy van, akit zavar.
#7: nem, nem vagyok troll, és nem is csak a mesékben van ilyen. Ott szoktál lenni minden este amikor szexelünk? Nem hinném.
8
Tényleg nem vagyok ott, ami szerintem jobb is. De az elmúlt harminc évben amióta szexelek, kb az esetek 1-2 százalékában volt egyszerre élvezés. Ilyenkor a nők is megjegyzik, hogy ez milyen ritka és milyen jó, ergo nem csak nálam van így. Általánosságban mindig csajok élveznek előbb, esetenként 3-4 alkalommal is mire én elmegyek. Lényeg: teljességgel kizártnak tartom, hogy egy párnál MINDIG (!!!) egyszerre legyen orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!