Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Férfiak! Titeket zavar, ha a nő előbb élvez el szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdésem onnan jött, hogy este párommal együtt voltunk, és most volt először, hogy én mentem el előbb :D kérdeztem tőle, hogy zavarja-e, annyi volt a válasza, hogy inkább izgatja. Tény, láttam rajta, a farka is mégkeményebb lett mint volt :D

Titeket ez zavar, amikor a nő előbb élvez el, vagy inkább izgató?

27N

2024. máj. 11. 08:01
1 2 3
 1/24 Noren1989 ***** válasza:
0%
Natyon zavar.
2024. máj. 11. 08:01
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Izgató. És utána sokkal nedvesebb és azt imádom.
2024. máj. 11. 08:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna? Pont az orgazmus elérése a cél. Nincs annál szebb amikor azt látod hogy a párod szinte testen kívüli élményt él át.
2024. máj. 11. 08:11
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig mindig ő ment el előbb, akkor eszerint te eddig mindig hoppon maradtál?
2024. máj. 11. 08:47
 5/24 A kérdező kommentje:
#4: nem, hanem mindig együtt élveztünk el. Csak tegnap annyira kivoltam, hogy hamarabb mentem el.
2024. máj. 11. 08:51
 6/24 anonim ***** válasza:
58%
Miért zavarná?? Te valami alárendelt szolgáló szerepet töltesz be a kapcsolatban, akinek ki van adva, hogy mikor élvezhet el?? Jéézusom.
2024. máj. 11. 08:52
 7/24 anonim ***** válasza:
36%

5

Áááá, értem már. Kár, hogy ilyen csak a mesében van. Szóval troll vagy...

Pffff

2024. máj. 11. 08:53
 8/24 A kérdező kommentje:

#6: mert itt gyk-n már olvastam párszor, hogy van, akit zavar.

#7: nem, nem vagyok troll, és nem is csak a mesékben van ilyen. Ott szoktál lenni minden este amikor szexelünk? Nem hinném.

2024. máj. 11. 09:00
 9/24 anonim ***** válasza:
65%

8

Tényleg nem vagyok ott, ami szerintem jobb is. De az elmúlt harminc évben amióta szexelek, kb az esetek 1-2 százalékában volt egyszerre élvezés. Ilyenkor a nők is megjegyzik, hogy ez milyen ritka és milyen jó, ergo nem csak nálam van így. Általánosságban mindig csajok élveznek előbb, esetenként 3-4 alkalommal is mire én elmegyek. Lényeg: teljességgel kizártnak tartom, hogy egy párnál MINDIG (!!!) egyszerre legyen orgazmus.

2024. máj. 11. 09:08
 10/24 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb dolog a világon, és a legjobb érzés, ha a nő hamarabb megy el. Mivel mi férfiak mindig azon aggódunk, hogy túl gyorsan elélvezünk, vagy hogy nem élvezi a csaj, nem tudjuk kielégíteni. Az egyszerre elélvezés pedig szép dolog, de extrém ritka. Én például nagyon hálás vagyok, hogy viszonylag keveset bírom, de kaptam egy olyan barátnőt, akivel minden klappol, és eltud menni tőlem minden együttlétnél. És nem zavar, hogy nem egyszerre megyünk el, mert amúgy is azt szeretem, ha utána befejez kézzel és szájjal.
2024. máj. 11. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!