Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, melyik a jobb: ha randi elején vagy végén cumiznak titeket? ^^
Figyelt kérdés
Érdekel ki mit gondol erről.máj. 10. 13:46
1/32 anonim válasza:
Is-is :)
De legyen inkább az elején, s ha kiderül hogy bénán cumizik a cica akkor nem költök rá tízezreket :D
3/32 anonim válasza:
Én spec nő vagyok és mielőtt megszóltok értem hogy hímekhez szól a kérdés de én jobb szeretem az elején csinálni úgy izgalmasabb számomra hogy nem feltétlen tudom még, kivel van dolgom. Hangulatoldó is rendesen.
4/32 anonim válasza:
Randi elején? Meki vécében, vagy mi? Szerintem a eandi legyen randi, a szex legyen szex, lecummantania nem kell.
7/32 anonim válasza:
És ezt hogy kell elképzelni? "Szia! Meghívlak egy kávéra, előtte itt a sarkon cummants már le, akkor kiderül, hogy megérdemled-e"...
8/32 anonim válasza:
Nem tartom magam kifejezetten konzervatívnak, de ez a felvetés most meglep. Tényleg van ilyen elvárás, hogy már egy sima randin szopjak, lehetőleg már a bemutatkozással egybekötve?
10/32 anonim válasza:
Ha az elején térdelsz, abból a pasi tudja, hogy megvan a szimpátia.
Onnantól oldottabb a hangulat.
A végén lehet még egy, ha jól sikerült a randi és szeretnéd, hogy hívjon megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!