Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes fanszőr első szexnél?
Hetvegen lenne a par randi utani elso szex egy lannyal. En sose borotvaltam a fanszoromet ezert eleg szoros vagyok odalent (elozo baratnoimet nem zavarta).
En nem szeretnem leborotvalni , de lehet hogy a lanyt zavarna.
Lanyok ti nektek mennyire lenne gond ha elso szexnel latnatok hogy nem borotvalja magat a srac odalent?
Tudod-tudjátok, mit nem értek? Minek előre megfelelni valami elképzelésnek, amiről nem tudható, hogy helyénvaló-e? Vagy egy általánosnak vélt elvárásnak?
Te írod, hogy az előző partnereid szerették szőrösen a farkad, szóval akkor ez mégsem olyan marha ritka dolog. Ráadásul ez esetben két ember több randi után fekszik le egymással, tehát az azt jelenti, hogy azért dugnak, mert kialakult valamilyen szintű szimpàtia, vonzalom, kötődés (vagyis nem mondjuk swingerklubban akarnak csattantani egyet). Ha már van mélyebb vonzalom bennem egy lány iránt, hol nem szarom le, ha szőrös a puncija? Akkor úgy akarom és kívánom, ahogy van. De ha mondjuk vagyok is olyan finnyás, hogy bármi bajom van a nunájával kinézetre, mikor fogom én ezt szóvá tenni az első szex alatt-után?
Nem is értem, hogy működnek ma az emberi viszonyok, komolyan…
4-es jól írja, hiszen honnan tudod, h neki mi tetszik? ha neked natúran jó és a lány meg kiröhög emiatt, akkor nem hinném, h a megfelelő nővel jöttél össze.
Később lehet megbeszélés kérdése, h kinek hogy tetszik jobban v hogy izgatóbb, de ha az elején ez már elbukik, akkor nincs értelme az egésznek.
Ki akar kinek megfelelni? Társadalomnak, magadnak, partnerednek?
"Ki akar kinek megfelelni? Társadalomnak, magadnak, partnerednek?"
ez oké, de ki a fene akarja, hogy emiatt sikerüljön félre az első szex az illetővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!