Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes fanszőr első szexnél?
Hetvegen lenne a par randi utani elso szex egy lannyal. En sose borotvaltam a fanszoromet ezert eleg szoros vagyok odalent (elozo baratnoimet nem zavarta).
En nem szeretnem leborotvalni , de lehet hogy a lanyt zavarna.
Lanyok ti nektek mennyire lenne gond ha elso szexnel latnatok hogy nem borotvalja magat a srac odalent?
10es
Mi miatt? Ha azért dobja a csaj, mert szőrös a farka, akkor jobb nem is erőltetni a kapcsolatot.
"Mi miatt? Ha azért dobja a csaj, mert szőrös a farka, akkor jobb nem is erőltetni a kapcsolatot."
én arra a szürke zónára gondolok, amikor valami nem tetszik a másikon, de azért nem annyira, hogy ennyi miatt dobjad, hanem próbálod elfogadni. de hiába határozod el, hogy elfogadod, nem biztos hogy sikerül, és hát benne van, hogy emiatt felemásra fog sikerülni a szex. miközben egy megváltoztatható dologról van szó.
persze, végső soron magadnak akarsz megfelelni és ne csinálj olyasmit, ami távol áll tőled. de ettől még vannak olyan dolgok, amiket az ember bár saját magáért nem tartana fontosnak, de ugyanakkor nem érzi túl nagy erőfeszítésnek bevállalni, ha a másiknak fontos. (de elismerem, a kérdező leírta hogy nem szeretné borotválni, de például lehet, hogy valamennyi nyírás azért szóba jöhet).
Végül tetszett neki a szőrös?
Egyébként nekünk is az első első szex szőrösen történt. Aztán kipróbáltuk szőrtelenül. Nekem bevállt, hogy gyantáztatom barátom meg nem piszkálja. Nem izgat a szőr, hanem kényelmesebb. Nem akarja gyantáztatni mert fáj, de én nem akarom, hogy borotválja, mert úgy kikezdi a bőröm ott lent és fáj. Ha lentebb nyírta is ugyanez volt. Így neki természetes.
Magamnak azért szőrtelenítek, mert nekem is komfortosabbá vált így és neki kifejezetten jobban tetszik így. Nekünk így vált be.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!