Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bele akar élvezni a fülembe. Azt mondja, hogy nagyon szexi a fülem. Van még ilyen állat?
Nem, nincs ilyen állat. (Azok ennél sokkal normálisabbak.)
"Már mindenhova élvezett" Na és te élveztél egyáltalán? Vagy csak kiszolgáltad?
"Van még ilyen állat?" Ezen felröhögtem, egy barátról így beszélni, nagy arc lehetsz, kérdező. Irigyellek titeket a kalandozásaitokért.
Mennyi prűd mafla van itt, zseniális, ahogy lájkolgatják egymást. 😀 Az a kedvencem, amelyik azért aggódik, hogy te élvezed-e. 😀
A kérdésre a válaszom: semmilyen orvosi probléma nem lesz, úszás közben is csodás dolgok kerülnek a fülbe. Ha izgalmasnak találod, ne fogd vissza magad.
Igen van még ilyen állat,én már élveztem bele a fülébe a csajomnak😀,semmi baja sem lett..
Igaz szétröhögte az agyàt közbe de ki akartam próbálni..nem lesz rendszeres az biztos de egy próbának jó volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!