Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom bele akar élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bele akar élvezni a fülembe. Azt mondja, hogy nagyon szexi a fülem. Van még ilyen állat?

Figyelt kérdés
Ti hagynátok?

máj. 10. 13:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Mondtam volna neki, hogy csupa fül vagyok.😅
máj. 10. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez kettőtök között már csak a bizalom meglétének az élvezetéről szól. Hogy meg tehettek egymással bármit. Ha ez neked nincs ellenedre, és te is élvezed, nincs ezzel semmi baj. És nem lesz semmi baja fülednek. Én lennék ilyen állat, ha elkapna a hév, és el ereszthetem magam valakivel ilyen szinten😋
máj. 10. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tegyél bele előtte füldugót (gyógyszertári gyurmásat vagy bàrmilyet) és úgy nem lesz baj.
máj. 10. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
A fülatka például ilyen. A macskák fülébe élvez, és ott kelnek ki a kisatkák.
máj. 10. 16:55
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nincs ilyen állat. (Azok ennél sokkal normálisabbak.)

"Már mindenhova élvezett" Na és te élveztél egyáltalán? Vagy csak kiszolgáltad?

máj. 10. 17:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már neked élveztek az orrodba is? Már ha minden meg volt azon kívül. Egyáltalán nem állat, mert akkor a fülbe már igazán semmiség.
máj. 10. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

"Van még ilyen állat?" Ezen felröhögtem, egy barátról így beszélni, nagy arc lehetsz, kérdező. Irigyellek titeket a kalandozásaitokért.

Mennyi prűd mafla van itt, zseniális, ahogy lájkolgatják egymást. 😀 Az a kedvencem, amelyik azért aggódik, hogy te élvezed-e. 😀

A kérdésre a válaszom: semmilyen orvosi probléma nem lesz, úszás közben is csodás dolgok kerülnek a fülbe. Ha izgalmasnak találod, ne fogd vissza magad.

máj. 10. 18:51
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

Igen van még ilyen állat,én már élveztem bele a fülébe a csajomnak😀,semmi baja sem lett..

Igaz szétröhögte az agyàt közbe de ki akartam próbálni..nem lesz rendszeres az biztos de egy próbának jó volt...

máj. 11. 19:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az. Egyszer a szádba egyszer a füledbe. Próbáljátok ki.
jún. 25. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!