Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek paranoia az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek paranoia az alapján itélni azt hogy kavar 2 ember egymással ,hogy ők hogy aktivak vagy nem aktivak messengeren? Fura mert aktivak majd nem par perc kulonbseggel ?

Figyelt kérdés
Nem majd igen,majd egyik nem masiknem utana ujra aktiv mindketto majd nem utana ismet miutan egyik,masik online...dehat napok ota....munkatarsak es ugy nezmek egymasramint za bejonnenek egymasnak
2024. máj. 10. 01:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi a...🤔

Te most ki vagy ebben a történetben? Ha valami közös valamelyik félhez, akkor kérdezz rá...

Ha nincs, akkor meg ne kínozd magad ilyen hülyeséggel.

2024. máj. 10. 01:50
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

Ha van közöd valamelyik félhez*

2024. máj. 10. 01:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Kb.3 szor olvastam el mire felfogtam az írást.

Te kérdező ki vagy ebben az egészben hogy ennyire figyeled őket?

Eleve beteges.

Engem is néz a párom és ha zöld vagyok és nem neki írok már kérdezi kivel beszélek.

Beteg egy világ amit egy zöld pötty irányít.

Nem gondolod hogy több emberrel is beszélgetnek?

Ha munkatársak akkor is beszélgethetnek ez még nem jelenti azt hogy van valami köztük.

A másik pedig a messenger egy kalap szar. Sokszor nem is a valódi állapotot mutatja.

2024. máj. 10. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!