Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem volt még soha hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még soha hüvelyi orgazmusom. Kinek melyik az a póz amiben el tudja érni hogy legyen?

Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

A nőknek az orgazmust meg kell tanulniuk. Sok nőnek csak csikló orgazmusa van és sohasem lesz hüvelyi orgazmus.

Számos nőnek csupán korlátozás végett nem jön össze. Ezek lehetnek fizikai vagy lelki eredetűek.

A lelki, nem feltétlenül valami trauma miatti, meglehet csak stressz, fáradtság, túl rá görcsöl, stb.

Nem feltétlen pozíció függő a hüvelyiorgazmus. Sok nőnek a misszionárius póztól simán összejön az orgazmus.

Elsőként azt kell feltenni, miért nem jön össze, mi az ami megakadályozza?...

Ha van kérdésed nyugodtan írj privátban.

2024. máj. 9. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Hű, sokan mondják ezt hogy vannak nők akiknek sosem fog sikerülni. És évekig ebben éltem én is, gátlásosan, hogy nekem úgysem sikerül.

Aztán mikor teljesen beletörődtem, nem próbálkoztam összejött. Utána megint nem. Végül rájöttem hogyha rástresszelek nem fog összejönni. Mai napra megtanultam elengedni magam, és perceken belül képes vagyok elélvezni (lényeg hogy minél jobban fel legyek izgulva). Nekem kutya pózban szokott a leghamarabb jönni.

2024. máj. 9. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Én is úgy voltam mint a 2-es azt hittem nem vagyok rá képes. Minél jobban kívánom annál több orgazmusom van. És szex közben teljesen kizárok mindent csak a partneremre koncentrálok és az élvezetre.
2024. máj. 10. 06:50
 4/4 anonim ***** válasza:
19%

Az #1-es vagyok.

Mint szokták mondani sok minden fejben dől el.

Ez igaz a női orgazmusra is.

Mint írtam az orgazmus problémáknak, lehetnek lelki és fizikai okai.

A fizikai ok, sokesetben kizárja az orgazmus lehetőségét. Ezeknek a nőknek kisseb az esélyük az orgazmus eléréséhez. Persze itt a legtöbb esetben valamilyen betegség áll a hátében. Lelki vonatkozásban, nagyon sok esetben valamilyen lelki trauma áll, molesztálás, stb… Nem szabad összekeverni az úgymond ”sérültembert”, azzal aki csupán még tapasztalatlan. Mint írtam a nőknek tanulni kell az orgazmust. Ehhez nem túl jó egy tapasztalatlan partner és zavaró körülmények sem segítenek.

Mondjuk egy fiatal kezdő sráctól nem várható el, hogy azonnal mindet tudjon.

Persze idősebb korban sem mindenki áll a helyzet magaslatán. Sok esetben, ”összedugjuk amink van” és lesz valahogyan fognak neki. Nincs is ezzel gond főleg fiatalon, de ne csodálkozzon senki, ha nem lesz elsőre, meg másodikra sem… orgazmusa. A kémián keresztül a különböző izmokon átt egy összehangolt folyamat játszódik le az emberbe szexközben. Mondhatnám mint egy jól összehangolt zenekar, de elég ha az egyikük fars hangokat játszik, és oda a kellemes összhatás. Bármi bezavarhat a gépezetbe és máris probléma lesz ez, akár egyfajta ördögikör. Vannak olyanok akik ebből a kőrből soha nem tudnak kilépni.

#2-es, 3-as, Ti szerencsések vagytok, mert rátudtatok érezni és össze is jött minden.

Nem riogatásból írtam le mindezt, de nem árt tisztába lenni dolgokkal.

Mert, nemszerencsés magát okolni egy nőnek sem, ha az orgazmushiány hátterében valami probléma áll.

Kedves kérdező!

Mint írtam, az hüvelyiorgazmus nem feltétlen pozíciófüggő, inkább ideális helyzettől, körülményektől függ az orgazmus.

De mint írták, ha rá görcsölsz mér rosszabb!

2024. máj. 10. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!