Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 180 cm feletti lányoknak már kell a nagy, 20 centis vagy feletti farok?
3# hol van ez a tudományosan igazolt tény?
Nézd nekem 14-15 cm és 4,5 vastag...én pl voltam olyan 178 cm es nővel évekig, akinek mindig nagyon óvatosan kellett benyomni és bizony, amikor tövig nyomtam, felszisszent...
A másik példa pedig, 153 cm volt az párom az első komoly 5 éves kapcsolatomban, úgy bevette a puncija a farkam, hogy csak na...
A kérdésre válaszolni nem tudok de néhány adat talán érdekelhet. Az európai fehér ember átlagos pénisze 15 cm. Kb 1.8 centis szórással tehát 15+1.8+1.8+1.4=20 azaz kb minden 400adik férfinak van az országban legalább 20centis pénisze.
A mai fiatal magyar lányok átlagmagassága 168 cm 7.2 centis szórással, tehát 168+7.2+4.8=180. Tehát a fiatal lányok között minden 21edik legalább 180 centi magas.
Azért a 400 és a 21 között igencsak nagy különbség van konkrétan 20^2=400.
Kb 18 centis pénisz az ami minden 21. férfinak van. Talán igaza volt a 3-mas válaszolónak a 10%kal(csak viccelek :D)
"Szóval akiknek 10 centis van azok törpéknél próbálkozzanak."
Nem vagyok én pedofil, csak kicsi a f*szom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!