Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elég a lányoknak 12-15cm?
Figyelt kérdés
Nem értem, sokszor olvasom, meg nekem is mondják, hogy elég, na de ezzel a legjobb? Vagy csak megelegednek vele? 22 centis farkam van, most ismerkedek egy lánnyal, eddig csak petting volt, feszes farmeron keresztül taperolt, másnap valahogy felhozodott a méret, és elég erőteljesen mondta hogy neki 15 centi bőven elég. Kicsit tartok tőle mi lesz ha meglatja, hogy nekem bőven nagyobb és beijed. Kaptam már visszautasítást a mérete miatt. Ma este lenne alkalmunk az első szexre.2022. márc. 2. 11:12
1/29 anonim válasza:
22 centis? Akkor neked annyi,el se menj a következő randira,mert úgyis dob a csaj,ha rájön. Elég,bőven amit írtál.
2/29 anonim válasza:
Vidd el a varrőnőhöz! Délutánra bevesz belőle 10 centit! :)
Vagy menj a henteshez, és levág 10 centit!
De lehet hogy nem lesz baj ha hosszú, csak látja hogy a gyakorin nevelkedsz, ahol 20 centi alatt nem ember, az ember! :)
3/29 anonim válasza:
Nekem bőven elég, de nem csak a mérettől függ, ezenkívül száz olyan dolog van ami fontos a jó szexhez.
4/29 anonim válasza:
A gyakorin nagyon nőnek a farkak.Már 22 nél tartunk. Küldenél egy képet privátban,mellette egy mérőszalaggal?
5/29 anonim válasza:
#4 Ez sose fog megtörténni, mivel általában csak 5-8 centit ráhazudnak 😂
6/29 anonim válasza:
Persze tudom,így senki sem akar küldeni,csak ha rámondhatják a 12 re,hogy 18. Csórikám most nagyot álmodott...
7/29 anonim válasza:
#6 Az ilyenek miatt lesz az, hogy a csajok már centivel kérik a kéretlen farokfotókat. Mivel ott is lehet sok dologgal csalni (szög, beállítás, borotválkozás stb.)😄
8/29 anonim válasza:
Nekem 8.8cm is elég az meg mindegy ,hogy Visa .vagy Mastercard.:) Komolyra fordítva a szót,bnőd örülni fog a bónusznak.Átlag 14-15cm a férfiaknak,az pont jó a szexben.Hosszú az fájdalmas is lehet,akkor már nem tolhatja be tövig.
9/29 anonim válasza:
Nekem feleségem van, előtte is voltam pár nővel. De egyij se mérte le, egyij se panaszkodott. Sőt életük legjobbjaként tartott számon mind. Volt aki csak a szex miatt akart engem, mert amúgy elég bunkó vagyok .
Nekem 13 centi hosszú és kb 4 vastag.
Nem vagyok gazdag, sem jóképű.
De figyelek a csajokra, értek a testükhöz és imádom is őket.
10/29 A kérdező kommentje:
Értelmesebb válaszokat vártam, nagyon sok közös van bennünk a lánnyal, és nem szeretném elrontani az egészet azzal, hogy nem megy a szex. Kicsit megijesztett a 15 centis kijelentése.
2022. márc. 2. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!