Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elég a lányoknak 12-15cm?
Figyelt kérdés
Nem értem, sokszor olvasom, meg nekem is mondják, hogy elég, na de ezzel a legjobb? Vagy csak megelegednek vele? 22 centis farkam van, most ismerkedek egy lánnyal, eddig csak petting volt, feszes farmeron keresztül taperolt, másnap valahogy felhozodott a méret, és elég erőteljesen mondta hogy neki 15 centi bőven elég. Kicsit tartok tőle mi lesz ha meglatja, hogy nekem bőven nagyobb és beijed. Kaptam már visszautasítást a mérete miatt. Ma este lenne alkalmunk az első szexre.2022. márc. 2. 11:12
21/29 anonim válasza:
Szerintem a nagyobb farok esztetikusabb, szebb látvány mint a kicsi és megfogni is sokkal jobb
22/29 anonim válasza:
14 körül még pont jó, afellett már fáj. Igen, fáj, mert a hüvelyem nem 22 cm mély, és a méhszájam nem tűnik el hipphopp, hanem ha tuskó a nagyfrkú férfi és nem figyel, ne akkor az kegyetlen érzés (volt benne részem ex által)
23/29 anonim válasza:
Lényegtelen mekkora,ha jól használja!
29/N
24/29 anonim válasza:
23as vagyok..hogy jobban kifejtsem,#22esnek van igaza...Figyelj rá,hogy ne fájjon neki.Ha az neki már nagy ne tömd meg vele és meg van oldva.
25/29 anonim válasza:
Az idő lejárt! A nagyfarkúnak készülni kell a buliba! Mondtam volna hogy áztasd timsóba, mert az összehúzza. (A régi mondás:Nagy pinához timsó, kis faxhoz nagyító!) Csavarj rá valami lepedőt. /Az első félméterre!/
26/29 anonim válasza:
Nekem volt jópár nőm, de az első intim együttlét előtt sosem beszélgettem velük szexről, vagy méretekről.
Ennyire nincs téma, hogy a második találkozáskor már arról csacsogtok, hogy ki hogyan szereti a mekkorával?
Udvarolni kell, aztán megdugni, nem pedig előre magyarázni a bizonyítványt.
27/29 anonim válasza:
Magyarország Kormánya büszke rá, hogy nekem 14-15cm a farkam!
Minden rábízott feladatot ellátott eddig! 4 gyermeket nemzettem, /vagy fogtak rám/ Büszke vagyok rá, hogy háború esetén sok golyófogóval szolgálhatom a duce-t! /Fizetett hirdetést olvastak/
29/29 anonim válasza:
No mesélj kisunokám! Mit produkáltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!