Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Attól, hogy a nők többsége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy a nők többsége nem tud elmenni a sima behatolástól, még örömet okoz nekik?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak, akik vaginizmussal küszködnek vagy egyéb betegségekkel, amik fájdalmassá teszik a szexet, de most nem róluk beszélek, hanem azokról, akik nem tudnak eljutni az orgazmusig a sima behatolástól. Attól még jólesik nekik vagy inkább olyan semmilyen/essünk túl rajta érzés?

29/f szűz

máj. 9. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván örömet okoz nekik,az a szex lényege. Kell nekik az érzés hogy rendesen meg lettek dugva,attól lenyugszanak.
máj. 9. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Inkább csak szükséges rossz.
máj. 9. 12:26
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Örömet okoz, szeretik a szexet is magát. Orgazmussal nyilván teljesebb a dolog sokkal.
máj. 9. 12:28
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Tehát ha a csiklós orgazmus már megvan, akkor a behatolás már nem is olyan lényeges nekik?
máj. 9. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
A szex elsődleges lényege gyereknemzés. Az csak egy másodlagos, evolúciós előny hogy élvezed is. De igen, szokták élvezni, vagy csak nagyon jól eljátszák :D
máj. 9. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Én csak hüvelyi orgazmusra vagyok képes, így nekem kell hozzá a behatolás vagy az ujjazás. Csikló izgatástól, vagy simán csak nyalástól még sosem sikerült.
máj. 9. 13:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kell a behatolás. Mondom ezt úgy, hogy nem tudok tőle elélvezni, csiklóval csak akkor, ha én csinálom.

De hidd el, az a nő a ritka, aki nek élvezi a behatolást.

máj. 9. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon élvezem a szexet. Sajnos még nem volt hüvelyi orgazmusom de ettől függetlenül eléggé szexmániás vagyok.

Igen néha hiányzik egy jó szex végen az orgazmus és olyan hiányérzetem van. De ilyenkor vagy én vagy a párom csikló orgazmussal élveztet.

máj. 9. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Igen! Párom viszont a csikló izgatástól 10-15x elélvez
máj. 9. 14:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam abszolút essünk túl rajta, mivel teljesen semleges érzés nekem
máj. 9. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!