Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a párom nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nem tud kielégíteni?

Figyelt kérdés

Hiába szexelünk sajnos soha nincs orgazmusom. Mással volt csak vele nem sikerül.

Hiányérzetem van miután ő élvezett én pedig felizgulva ott maradok.

Néha kézzel kielégít de nekem ez kevés. Jobban esne ha normál szex közben lenne orgazmus.

Kb.fél éve vagyunk együtt

2024. máj. 8. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem erre te is tudod a választ.

34F

2024. máj. 8. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Keress egy másik párt... 🤷🏼‍♀️
2024. máj. 8. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos szeretőt kell tsrts, ha nem akarsz szyakítani.
2024. máj. 8. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagytok egymáshoz valók sajnos. És ez még csak a szex...
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Keress hozzád illő férfit.
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem az a baj, hogy kicsi a farka vagy elsül 2mp alatt akkor kommunikalni kellene, hogy neked (is) jó legyen, ha az előző kettő közül valamelyik… na az szívás..
2024. máj. 8. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem illetek össze...
2024. máj. 8. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is ez volt a gond az elején, aztán mondtam neki őszintén, hogy ez nem jó,hogy sosem megyek el, stresszel, hogy ő meg gyorsan, több idő kell. Azt találtuk ki, hogy úgy kezdünk, hogy ő izgatja a cicimet, kinyal. Úgy sikerült elmenni, akkor utána már nem nyalt orgazmusig,csak egy pontig és találtunk egy jó pózt (ő oldalt nekem én háton fekve),ahol közben ő izgat a kezével is. Így ő lassabban ment el és nekem sikerült előtte. Aztán vettünk egy vibrációs gyűrűt, úgy misszionáriusban is elmentem, most legutóbb anélkül is. A gyűrű miatt kicsit máshogy mozgott, ami mindkettőnknek bejött,azóta úgy csinálja. Konkrétan meg kellett tanulnunk egymással máshogy szexelni, mint az addigi partnereinkkel,ő nem is volt túl tapasztalt és nagy a szerszám, meg kellett találni azt a helyzetet,ahogy nem kellemetlen,mégis ingerel a megfelelő pontban. Én a helyedben tennék azért egy próbát,beszélnék vele,elmondanám, mit szeretnék máshogy és mi nem jó nekem,hátha nyitott a változtatásra és javul a dolog. Nálunk ez egy többhónapos folyamat volt,azóta viszont nagyon jó a dolog. Sajnáltam volna feladni úgy,hogy minden más stimmelt és vágytunk egymásra. A férfiaknak is tanulni kell a jó szexet, maszatolni bárki tud,de minden nő különböző és sokan hamar feladják,ha nem rögtön jó a szex.
2024. máj. 8. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát elég gáz, ha előzőnél sikerült és neki nem. Velem fordítva szokott lenni: olyan nőknél sikerül akiknek mással előttem nem.

Üdv

Az orgazmus mester 😏

2024. máj. 8. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Első körben nyisd ki a kicsi szád és mond meg neki, hogy neked ez így nem jó, irányítsd, mond meg mit hogyan csináljon. Ha rááll és hajlandó ÉS képes is fejlődni akkor nix problem. Ha viszont nem fejlődik akkor ez van, nem passzoltok az ágyban, nincs meg a közös hullámhossz. 10 év múlva sem lesz meg, eldöntheted hogy maradsz mellette rossz szexel az életedben, vagy keresel olyan párt akivel az ágyban IS megértitek egymást, már attól félig orgazmusod van ahogy hozzádér (a pasidnál ez nincs meg).
2024. máj. 8. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!