Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiatal csaj akivel szimpatizálok. És egy kis gond rá akartam írni és akkor láttam hogy már beszéltünk. Csináljak másik profilt?
Régebben írtam neki hogy (bocs hogy ismeretlenül írok édesanyáddal ismerkedünk de letiltott szólj neki kérlek hogy oldjon fel és beszéljük meg) mert az anyjával ismerkedtem és letiltott az anyja.
Én 44
A lány 25
42 az anyuka.
Így most nem merek írni neki mert ott lesz az utolsó beszélgetés.
Nem azért, de ilyet "Régebben írtam neki hogy (bocs hogy ismeretlenül írok édesanyáddal ismerkedünk de letiltott szólj neki kérlek hogy oldjon fel és beszéljük meg) mert az anyjával ismerkedtem és letiltott az anyja." prolik csinálnak.
Egyébként meg leírtam a megoldást. Mondjad h nem hasznélsz Messengert, adjon valami más elérhetőséget. Whatsapp, Viber, Insta, Telegram, Snapchat
Azt írtad "rá akartam írni" tehát nem írtal rá. Dumálgatsz vele de mégis rá akarsz írkálni, nyilván mert a szemébe nézve nem mered mondani neki hogy áll a pöcsöd. Aztán itt varod a csodát tőlünk úgy hogy mi amúgy semmi infót nem tudunk. Kommunikációs problémák tehát nálad vannak. De amúgy nem zavar, csak irritálnak az életképtelen emberek.
Aztán lehet, hogy neki pont ez jön be...
Ha prolik ha nem de én írtam neki.
Mint kiderül utólag kibékült az exével az anyuka ezért tiltott csak úgy hirtelen a semmiből.
Igazából ennyit írtunk csak a lánnyal.
De lehet azt mondom neki hogy nincs Face-em.
Végül akkor megoldódott? Ha össze is jön, nem az eszedért fog kedvelni...
😄
Békéscsabán.
A többit találd ki.
Az rendben van normális esetben.
Azzal nincs gond már kacérkodunk egy ideje.
Csak attól tartok hogy visszalép ha megtudja hogy az édesanyjának udvaroltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!