Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiatal csaj akivel szimpatizálok. És egy kis gond rá akartam írni és akkor láttam hogy már beszéltünk. Csináljak másik profilt?
Figyelt kérdés
Régebben írtam neki hogy (bocs hogy ismeretlenül írok édesanyáddal ismerkedünk de letiltott szólj neki kérlek hogy oldjon fel és beszéljük meg) mert az anyjával ismerkedtem és letiltott az anyja.
Én 44
A lány 25
42 az anyuka.
Így most nem merek írni neki mert ott lesz az utolsó beszélgetés.
2024. máj. 8. 15:43
2/20 anonim válasza:
Gondolod annyira hülyék, hogyha csinálsz új profilt akkor idővel nem fog kiderülni, hogy ki is vagy? Mégis mi értelme lenne?
3/20 A kérdező kommentje:
Igazából komolyat nem akar ő sem én sem.
De azért elég szarul jött ez így ki...
2024. máj. 8. 16:01
4/20 anonim válasza:
Honnan tudod mit akar ha még nem is írtál neki?
6/20 A kérdező kommentje:
Dohányboltba dolgozik szoktam bejárkálni hozzá kv-zni dumálni.
2024. máj. 8. 16:19
8/20 anonim válasza:
De ha ismeritek egymást, akkor mért nem beszélsz vele erröl ott a dohányboltban🤔?
9/20 anonim válasza:
Remélhetőleg több esze van mint anyukának akit 16 évesen raktak teherbe, és szóba se áll veled.
10/20 A kérdező kommentje:
Ha tudnál olvasni rájönnél hogy a szóba állással nincs gond.
Téged miért zavar amúgy ez?
2024. máj. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!