Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen nő lehet az, aki sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő lehet az, aki sok jó pasinak tetszik, de egy kapcsolata sem jön össze?

Figyelt kérdés
Sőt, ha elkezd valakivel randizgatni, az rövidesen megismeri az új szerelmét kb. a nagy ő-jét, csak soha nem ez a lány személyében😂Mi lehet vele a gond?

2024. máj. 8. 14:14
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
#19 egy kapcsolat nem csak ennyiből áll. Ha nincs meg az összhang, a humor, a jó szex, akkor lehet bármennyivel több diplomája meg kockásabb hasa, nem fog működni a dolog. Ezért szoktam sokféle pasinak esélyt adni. Nem feltétlen azzal lesz jó egy kapcsolat, aki a nagykönyv szerint mindenben tökéletes lehetne.
2024. máj. 8. 17:34
 22/40 anonim ***** válasza:
#18 Lehet, hogy nem vagy elég figyelmes, melegszívű, aranyos, szóval nem vagy igazi "girlfriend material".
2024. máj. 8. 17:35
 23/40 anonim ***** válasza:
#21 Kb ugyanazt írtuk.
2024. máj. 8. 17:38
 24/40 A kérdező kommentje:

Szerintem ezzel nincs gond. Megjegyzek dolgokat, hogy mit szeretnek meg mit nem, kedveskedek ezzel-azzal, tudok dicsérni, segítek amiben tudok…egyáltalán nem vagyok egy jégcsap, sőt lehet pont a kedveskedést viszem túlzásba, igaz el is várom a jó bánásmódot, törődést a másik féltől is.

2024. máj. 8. 17:42
 25/40 A kérdező kommentje:
Meg bújós is vagyok nagyon.
2024. máj. 8. 17:43
 26/40 anonim ***** válasza:

Semmi gond sincs az apróságokkal, kár ezen agyalnod.

Egyszerűen csak az van, hogy olyan férfiakkal ismerkedsz, akik bár neked nagyon bejönnek, az ő szemükben már nem vagy különleges.

De bölcs Biden amerikai elnök tanácsa "No serious guys until you are 30.".

2024. máj. 8. 17:51
 27/40 A kérdező kommentje:

“Egyszerűen csak az van, hogy olyan férfiakkal ismerkedsz, akik bár neked nagyon bejönnek, az ő szemükben már nem vagy különleges.”

Tehát egyetlen egy férfi szemében sem vagyok különleges, akinek tetszem? XD Király, akkor igazából be is vonulhatok egy apácazárdába, mert így minden egyes ismerkedés csak pofáraesés lesz.

2024. máj. 8. 18:26
 28/40 anonim ***** válasza:
Menj apácának az a biztos.
2024. máj. 8. 18:43
 29/40 A kérdező kommentje:
Mennék, csak a szex hiányozna😀
2024. máj. 8. 18:52
 30/40 anonim ***** válasza:
Akkor írj rám, beszélgessünk aztán meglátjuk. 🤷‍♂️
2024. máj. 8. 18:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!