Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás szexben orál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás szexben orál?

Figyelt kérdés

Amikor ti buliban/házibuliban/tinderen megismertek valakit, szoktatok orálisan is szexelni az alkalmi partnerrel vagy csak behatolással?

Ha nőként pl oráloztok, használtok óvszert?

ma 10:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Nem szeretem az oralt
ma 10:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam
ma 10:11
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
elsőre csak orál vagy kézimunka
ma 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Igy terjed az éc
ma 10:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
régen buliban nekem csak orál volt, a csaj mást nem akart. felesért leszopta a neki tetsző pasikat. de olyan jól csinálta. nagy rib.anc volt de csak térdelt, de a gyakorlás meglátszott rajta
ma 10:22
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Férfiként nem nagyon nyaltam alkalmikban, de a csaj szinte mindig leszopott alkalmibab is, vagy buliban.
ma 10:42
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Le is nyelte?
ma 11:06
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Buliban inkább szopnak a csajok, ott nem szeretik, ha a puncijukat dugjuk, ahhoz nyugodt körülmény kell nekik.
ma 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig oda-vissza volt hálistennek. Ne csak neki legyen jó, az nettó önzőség btw.

N

ma 11:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Én sok buliban, nyilvános helyen (pl. Balaton part) szexeltem, de a nők valahogy sose akartak széttárt puncival pózolni ilyen szituban ... (szopni viszont szívesen szoptak).

ma 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!