Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Gumival vagy gumi nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Gumival vagy gumi nélkül élvezetesebb számotokra a szex? Vagy teljesen mindegy?

Figyelt kérdés
máj. 8. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8: Ok, de hogy védekezel? Folyamatosan tablettázol, ha van valakid, ha nincs?
máj. 8. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Állandó partnerrel gumi nélkül persze sokkal jobb. De egyejszakasnal nem kockáztatok.
máj. 8. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Spirálom van. Olyannal nem fekszem le, akit nem ismerek annyira, hogy nem adna nekem betegsèget. Nem ìtèlem el azokat sem, akik időnkènt alkalmi partnerrel is együtt vannak, de nekem ez ìgy jó. A szex nekem egy intim dolog ès idegennel nem tudnám èlvezni. Nem azèrt mert szent lennèk, hanem mert nekem az nem okozna olyan örömöt. Pasik általában máshogy működnek, nekik van olyan, hogy èletük olyan szakaszában vannak, amikor az alkalmi szexxel is tök jól elvannak, az viszont mindenkèpp kell nekik. Ha nekik ìgy jó, csinálják. Èn viszonylag sokáig el vagyok pasi nèlkül is (fantáziával ès masztival), de ha már van, akkor az legyen jó ès a szex is. 8-as voltam.
máj. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!