Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Gumival vagy gumi nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Gumival vagy gumi nélkül élvezetesebb számotokra a szex? Vagy teljesen mindegy?

Figyelt kérdés
máj. 8. 14:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül.
máj. 8. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Nekem érzésre teljesen mindegy. Sőt bordázott/pöttyözött gumi még jobb is

De inkább a szex utáni dolgok miatt szeretem . Ha nem kell összeszorított lábakkal wcre csoszognom vagy tönkretenni egy törcsit hogy megtörölgessem magam

30n

máj. 8. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A natúr a legjobb.
máj. 8. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkülire szavazok.
máj. 8. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül
máj. 8. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül sokkal jobb.
máj. 8. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Gumival praktikusabb, de gumi nélkül jobb érzés.

N

máj. 8. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem szeretkeztem gumival. Ha már együtt vagyok valakivel, őt szeretnèm èrezni mindenestül ès azt szeretnèm, hogy ő is testestül lelkestül èrezzen engem, ne a gumit. Lehet, ez csak egy becsìpődès ès a gyakorlatban nem lenne jelentősège, ha kipróbálnám gumival, meg csak lelki dolog, de nekem ìgy jobb. Magamat szeretnèm adni mindenestül, nem egy gumibabát. Aztán lehet, ezt másom máskènt èlik meg, nem mondom, hogy csak ez a jó, de nálam ìgy működik.
máj. 8. 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, nőkènt ìrtam. Ìgy visszaolvasva, talán nem egyèrtelmű.
máj. 8. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi
máj. 8. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!