Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Gumival vagy gumi nélkül élvezetesebb számotokra a szex? Vagy teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
máj. 8. 14:03
2/13 anonim válasza:
Nekem érzésre teljesen mindegy. Sőt bordázott/pöttyözött gumi még jobb is
De inkább a szex utáni dolgok miatt szeretem . Ha nem kell összeszorított lábakkal wcre csoszognom vagy tönkretenni egy törcsit hogy megtörölgessem magam
30n
7/13 anonim válasza:
Gumival praktikusabb, de gumi nélkül jobb érzés.
N
8/13 anonim válasza:
Soha nem szeretkeztem gumival. Ha már együtt vagyok valakivel, őt szeretnèm èrezni mindenestül ès azt szeretnèm, hogy ő is testestül lelkestül èrezzen engem, ne a gumit. Lehet, ez csak egy becsìpődès ès a gyakorlatban nem lenne jelentősège, ha kipróbálnám gumival, meg csak lelki dolog, de nekem ìgy jobb. Magamat szeretnèm adni mindenestül, nem egy gumibabát. Aztán lehet, ezt másom máskènt èlik meg, nem mondom, hogy csak ez a jó, de nálam ìgy működik.
9/13 anonim válasza:
Előző vagyok, nőkènt ìrtam. Ìgy visszaolvasva, talán nem egyèrtelmű.
10/13 A kérdező kommentje:
köszi
máj. 8. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!