Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Befelé forduló mellbimbóm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befelé forduló mellbimbóm van. Nagyobb mellek, melyek nem túl feszesek. Férfiak ez mennyire befolyásol benneteket? Gatlasaim vannak e végett bár még sosem volt rá panasz.

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Muti képen..
2024. máj. 8. 00:10
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Semmi gond! Ha olyan akkor olyan. Majd ha lesz babád ö megoldja valoszinüleg.
2024. máj. 8. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Ha megmutatod megmondjuk.
2024. máj. 8. 00:19
 4/14 anonim válasza:
Valoszinuleg en sem panaszkodnek rá , ne aggodj ez miatt.
2024. máj. 8. 00:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"bár még sosem volt rá panasz."

hát akkor?

2024. máj. 8. 02:22
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy kisfelbontásu torzított képet kirakhatnál, csak a melledről.
2024. máj. 8. 04:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs a világon senki hogy minden tökéletes legyen neki.
2024. máj. 8. 06:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésed! Ha eddig nem volt rá panasz, akkor, nincs probléma. Nincs más hátra, csak előre!
2024. máj. 8. 06:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek is olyan a melle.

Nem akadályoz semmiben igazából szex közben. Ő is gátlásos volt miatta, mert szerinte hogy néz ki, meg hasonlók, de engem cseppet sem zavar.

Szerintem emiatt ne parázz. Biztosan szép tested van. Az meg, hogy feszes vagy nem... Előbb utóbb akinek olyanok a méretei mindenkinek ereszkedik a korral. Én a nagyobb kosárméretet szeretem, nem is kedvelem annyira a modellalkatos vékony lányokat. Szóval ezt ízlés válogatja.

A lényeg, hogy legyen önbizalmad. Jó a tested, természetes és élvezd ki amíg fiatal vagy. Az élet rövid ahhoz, hogy amiatt szalassz el egy jó éjszakát, mert ilyen apróság zavar.

2024. máj. 8. 07:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Imadom az ilyet
2024. máj. 8. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!