Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha elmondom a pasimnak mi nem jó a szexben akkor megsértődik?
Mindig azt mondják egy kapcsolat fő eleme az öszinteség és hogy tudjunk mindent megbeszélni.
Ha nekem nem jó valami a szexben nem jól csinálja vagy csak szimplán nem akarom megsértődik.
Akkor így hogyan lehet bármit megbeszélni egy kapcsolatban?
Mikor a szex is ugyan olyan fontos lenne hogy mindenkinek jó legyen mint bármi más egy komoly kapcsolatban.
2.erre már gondoltam én is hogy nárci.
Nagyon sok jel mutat rá.
Sajnos kezdek is tönkre menni már ebben a kapcsolatban.
Ez beteg...
Ki kell hajítani, nem pazarolni az időt és tönkremenni benne.
8. Igen tudom. De ha nemet mondok vita van és hiszti. Ezt meg nem akarom. Inkább bele megyek.
Nagyon sokat gondolok a szakításra. A szexet is már sokszor csak azért hagyom hogy túl legyünk rajta és békén hagyjon.
Ha kapcsolat aktív részeseként tudatosult benned, hogy baj van, kívülállóként érthetetlen, hogy miért tartasz fent egy ilyen toxikus kapcsolatot. Csak egy elhatározás az egész, és pontot tehetsz erre a fejezetre. Lépd meg!
Ismét #2
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!