Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az ha elmondom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha elmondom a pasimnak mi nem jó a szexben akkor megsértődik?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják egy kapcsolat fő eleme az öszinteség és hogy tudjunk mindent megbeszélni.

Ha nekem nem jó valami a szexben nem jól csinálja vagy csak szimplán nem akarom megsértődik.

Akkor így hogyan lehet bármit megbeszélni egy kapcsolatban?

Mikor a szex is ugyan olyan fontos lenne hogy mindenkinek jó legyen mint bármi más egy komoly kapcsolatban.

2024. máj. 7. 18:03
1 2
 1/17 VadApuci ***** válasza:
71%
valószínűleg a pasid le se szarja, hogy mi jó neked, vagy mi nem a szexben. a lényeg, hogy neki jó legyen. el kéne erről beszélgetnetek ;)
2024. máj. 7. 18:06
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Nárcisztikus jegyeket mutat. Menekülj a kapcsolatból!
2024. máj. 7. 18:11
 3/17 A kérdező kommentje:

2.erre már gondoltam én is hogy nárci.

Nagyon sok jel mutat rá.

Sajnos kezdek is tönkre menni már ebben a kapcsolatban.

2024. máj. 7. 18:13
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Vagy nem megfelelő stílusban közlöd.
2024. máj. 7. 18:13
 5/17 A kérdező kommentje:
4. Hogy lehetne máshogy elmondani azt ha nem akarok valamit a szexben hogy figyelj én most ezt nem szeretném de ő addig erőlteti míg bele nem megyek mert neki ez ad önbizalmat és szex közben is mondja mit mondjak és addig mondja míg ki nem mondom még ha akkor nem is úgy gondolom vagy érzem.
2024. máj. 7. 18:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez beteg...

Ki kell hajítani, nem pazarolni az időt és tönkremenni benne.

2024. máj. 7. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteg, ameddig nem sérülsz jobban, hagyd ott, milyen dolog az, hogy én megmondom egy nőnek, hogy mit mondjon? Az előfordulhat, hogy mondom, hogy bocsi ezt ne, mert nekem nem tetszik, és ne mondd, de... Nagyon szorítok, hogy legyen elég erőd, egy életed van, és ha benne maradsz, lehet, mivel ez a szemét tönkre tesz, nem lesz normális kapcsolatod, vagy ha lehetne is, a normális pasi fogja megszívni.. Tudom, mert exem a középiskola alatt titokban egy srác folyton símogatta, majdnem ujjazta, és egyszer csak ez elő jött, és elkezdett félni minden együttléttől.
2024. máj. 7. 18:22
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
Igazából itt te vagy a hibás, hogy annak ellenére simán belemész. Megszokta, hogy csak kicsit nyaggatni kell aztán bámit megtehet veled.
2024. máj. 7. 18:25
 9/17 A kérdező kommentje:

8. Igen tudom. De ha nemet mondok vita van és hiszti. Ezt meg nem akarom. Inkább bele megyek.

Nagyon sokat gondolok a szakításra. A szexet is már sokszor csak azért hagyom hogy túl legyünk rajta és békén hagyjon.

2024. máj. 7. 18:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolat aktív részeseként tudatosult benned, hogy baj van, kívülállóként érthetetlen, hogy miért tartasz fent egy ilyen toxikus kapcsolatot. Csak egy elhatározás az egész, és pontot tehetsz erre a fejezetre. Lépd meg!

Ismét #2

2024. máj. 7. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.