Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas/tartós kapcsolatban élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas/tartós kapcsolatban élő férfiak akkor is maszturbálnak,ha a párjukkal szoktak szexelni?

Figyelt kérdés

Én rákérdeztem itthon. A válasz: ha többet szexelünk azesetben nem maszturbál. Ha nem szexelünk,akkor magához nyúl, akár heti 3x ami nagyon sok, nem? Szerinte az átlagos. De ha 3x csináljuk egy héten,akkor nincs rá igénye,hogy magának csinálja. Másoknál hogy van ez?

2024. máj. 7. 11:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%
Én is pontosan ilyen vagyok, hogy addig húzom, míg el nem élvez a párom. Ennek az az oka, hogy nem akarom őt kielégületlenül hagyni. Ha előbb elélveznék, akkor szájjal kellene befejeznem őt, mert lankadt farokkal ugye már nem lehet dugni. Viszont élvezés után és szeretek ellazulni és szükségem van a nyugira, vagyis olyankor nekem nincs kedvem nyalni a másikat. Emiatt jó, ha a előbb élvezel el a nő.
2024. máj. 8. 05:14
 32/39 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk a feleségem délelőtt dolgozik, én 2 műszakban, így minden második héten "elkerüljük" egymást.

Olyankor csak hétvégén van szex, én pedig hét közben igény szerint szoktam magamnak csinálni (van hogy egyáltalán nem, van hogy heti 3-szor)

2024. máj. 8. 09:21
 33/39 A kérdező kommentje:

Hmm hát én meg ezt nem értem. Nincs mindig kedvem előbb elmenni. 55 perceket meg már nem bírok enyszerűen pedig fiatal vagyok. Egyszerűen nem tudok olyan sokáig mint ő.

Megbolondulok !!

2024. máj. 8. 10:45
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
33# akkor csináld közben magadnak és nem kell hozzá 55perc. Én nyalás közben mindig verem a farkam.
2024. máj. 8. 10:49
 35/39 anonim ***** válasza:
92%

Azért az eddigiek alapján kiderült, hogy nagyon nagy különbség van a szexuális igényetek között, szóval talán addig örülj amíg csak masztizik és nem csal meg.

#18 voltam

2024. máj. 8. 10:50
 36/39 A kérdező kommentje:
Olyan lusta vagyok mint az állat. Mázli hogy nem vagyok kövér. De nem vagyok az az izgő-mozgó. Ennyit nem lehet mozogni!
2024. máj. 8. 10:53
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
#36 a szexben pont annyit "kell" mozogni ami a saját ÉS a partner igényeivel találkozik. Ha a kettő között túl nagy különbség van akkor ott nem fogtok hosszú távon illeszkedni az ágyban.
2024. máj. 8. 20:59
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz,ha inkább kiveri ilyen nő mellett.
2024. máj. 8. 22:55
 39/39 anonim ***** válasza:
55%
szerintem a férfiak 98%-a tutira onanizál. a lényeg, hogy ne kerüljön háttérbe ez miatt a szex, addig nem káros. viszont az már probléma lehet, hogy milyen tartalomra csinálja. titkon biztos erre vágyakozik. mondjuk én nyalni nagyon szeretek, és általában leszbikus vagy 2 nő 1 ffi felállást nézek. az nagyon izgatna, ha a párom megkérne, hogy csináljuk egymás előtt.
2024. máj. 9. 07:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!