Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van az ismerősi körökben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az ismerősi körökben olyan aki snapen árul magáról intim tartalmat? Mennyien tudják róluk nagyjából? Mennyi pénzt keresnek vele?

Figyelt kérdés
Az az érzésem hogy rengetegen csinálják de el nem tudom képzelni hogy nagy bevételre lehet szert tenni vele. Átlagos lányok képeiért mennyien fizetnek?

2024. máj. 6. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy sokat, legalábbis csak képekkel(max ha személyesek). A valamennyire működő random chat oldalakon 10 női partnerből 3-4 ilyesmit hirdet. Az árak között hatalmas szórás van, akár 10x-es is. De a legtöbb ilyen hirdetés mögött durva gyűjteménnyel rendelkező fickók vannak. Amint egyedi dolgot kérsz tőllük és nem fizeted ki Előre(:D), azonnal lépnek. Nem hiszem hogy sokan bedőlnek ezeknek. De ha te egy tényleg átlagos lány vagy, akinek van egy kis esze hogy lehet ezt biztonságosan csinálni és teszel bele időt, akkor fél éven belül szerintem lehetne egy havi fix pár "követőt"(pl engem) összeszedni amiből lehetne fagyipénz.

Persze lehet Onlyfans-re/Fansly-ra menni, vagy valamelyik kamerás oldalra, de ezeknél brutál sokat levesznek a bevételből és a meló nem kevesebb, plusz hirdetni kell stb... Nem könnyű kenyér ez sem.

2024. máj. 6. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Küldj nekem, tesztelem, hogy érdemes-e csinálnod.
2024. máj. 6. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Snapen szerintem csak lopott képekkel operáló férfiak és nagyon alacsonyan lógó gyümölcsöt szedő tartalomgyártók hirdetnek. Reddit, Twitter a reklám miatt, és valami olyan oldal a fizetős tartalomhoz, amit jól ismernek az emberek. "Mennyi pénzt keresnek vele?" - szerintem külföldi fizetéshez képest nem sokat, de zsebpénznek okés. Ez olyan dolog, hogy ha valaki csak habozik, akkor semennyit nem keres vele, később meg már telítődik a piac.
2024. máj. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!