Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők inkább halál mint nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők inkább halál mint nemi erőszak?

Figyelt kérdés
jó pár filmben ezt látom hogy inkább a halál,legutóbb pedig valami reklámban láttam hogy a legtöbb nő inkább egy medvével futna össze az erdőben mint egy pasival.
2024. máj. 5. 17:02
A kérdező szavazást indított:
halál
nemi erőszak
28 szavazat
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok hogy ez komoly dolog viszont kíváncsi lettem a válaszokra és fel tettem miért ne alapon.
2024. máj. 5. 17:03
 2/27 anonim ***** válasza:
61%
Erőszak.
2024. máj. 5. 17:07
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Erőszak egyértelműen.
2024. máj. 5. 17:12
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha belegondolok, hogy egy koszos csöves megerőszakolna, talán meg is kínozna, akkor inkább a halál…
2024. máj. 5. 17:15
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

“ valami reklámban láttam hogy a legtöbb nő inkább egy medvével futna össze az erdőben mint egy pasival.”

Mit reklámoztak ? Nekem ez cinkes story

2024. máj. 5. 17:36
 6/27 anonim ***** válasza:
89%

"a legtöbb nő inkább egy medvével futna össze az erdőben mint egy pasival"

Nem tudom, milyen reklámról beszélsz, de végül is értem a logikát. A medve nem erőszakol meg, mielőtt megölne, és eladni sem fog arab sejkeknek.

Ha nemi erőszak nélküli halál és halál nélküli nemi erőszak közül kell választani (és utóbbi egyszeri alkalom), akkor nyilván inkább erőszakoljanak meg, de baromira nem tartom ízlésesnek ezt a mérlegre helyezést. Ha rosszabb hiszemű vagyok, azt feltételezem, hogy ez a kérdés is az erőszak relativizálására játszik.

2024. máj. 5. 17:54
 7/27 anonim ***** válasza:
25%

Sok nő fantáziál a nemi erőszakról...🤷🏻‍♂️

Még egy kemény farkalásért is hálásak tudnak lenni 🤭

Eh, bonyolult a női lélek 😁

2024. máj. 5. 17:57
 8/27 anonim ***** válasza:
64%

Inkább halál.

Békés természetű vagyok alapvetően, és csak önvédelemből alkalmaznék fizikai erőszakot, de inkább ölnék meg egy férfit, mint hogy megerőszakoljon.

2024. máj. 5. 17:58
 9/27 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó meg egy igazi proli melós..Azok hiszik hogy mi nők ezt szeretjük..Aztán előveszi a pici 15-ös kukiját s nevetek.
2024. máj. 5. 17:58
 10/27 anonim ***** válasza:
Erről valami cikk volt Amerikában. Ilyen statisztikákkal érveltek hogy több nőt ölnek meg a férfiak mint a medvék csak azt nem számolták ki mennyi ideig tartózkodnak a nők férfi társaságában és mennyit medve társaságában. Cápatámadás is ritkább mint az autóbaleset csak éppen jóval gyakrabban ülünk autóba mint ahányszor cápával úszunk. Nem mellesleg a medve nem úgy nyír ki hogy precízen felszakítja az artériát és elszenderülve elvérzel, sőt többnyire nem is úgy hogy elharapja a torkod és pár másodperc oszt annyi..... hanem elkezdi a húsosabb részekből (fenék, felsőcomb)kiszakítani a cafatokat, az élő prédát kezdi el enni
2024. máj. 5. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!