Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha börtönbe kell menni, és ott meg fognak köcsögölni, mit szeretnétek: igazi meleg csinálja, vagy inkább egy olyan heteró, aki csak ott bent meleg kényszerből, nőhiányból...?
Régebben bejártam dolgozni a helyi böribe, már akkor kamera hátán kamera volt, zuhanyozás legfeljebb 5 perc, meg amúgy is az elítéltek minden perce kitöltve, felügyelve, nincs ám idő holmi romantikázásra. 16 ágyas körletekben ugyancsak nem lehet szexelni, bármikor bárki feldobhatja őket és akkor ugrik minden bónusz, kedvezmény. A szerelmespárokat rögtön szétválasztják. Örökre.
A szexet tiltja a szabályzat.
#1.: Nem tudom, hogy te milyen jogcímen és melyik intézetbe jártál, de a kamerák kivételével jó nagy hülyeségeket írtál össze...
Smasszer vagyok, aki több több intézetben is volt már, tudom, hogy miről beszélek.
#1 és #4
És nektek ki csinálta, heteró vagy meleg? :)
Bocsi, csak vicceltem...
#4-es vagyok. Csinálta homokos, biszex és "heteró" is (aki csajjal ugyan sose volt, viszont engem rendszeresen kúrogatott és szopatott, és persze Ő HETERÓ :D), csak éppen kint, civilben.
De amúgy jó volt a "beszólásod", én szeretem a vicceket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!