Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknak is jó ha kinyalja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak is jó ha kinyalja a feneküket a feleségük/barátnőjük?

Figyelt kérdés
Voltam már néhány férfival és nem igazán kértek soha arra hogy én is nyaljam a feneküket. Volt akinek megemlítettem, hogy szívesen kinyalnám és felháborodott rajta.

2024. máj. 5. 12:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Biztosan nagyszerű érzés lehet , én még nem tapasztaltam , de egyenlőre , talán ezért sem tartok rá igényt .

46 F.

2024. júl. 10. 15:42
 22/27 anonim ***** válasza:
46%

Ha valóban nő lennél akkor mondom általában a nők 99%-a elutasítja ezt. Ezért nem kérdeznek rá a pasik ezért nem kérik.

És a fenék izgatás a pasik 99%-nak egyenlő a buzulással... ezért nem is próbálják.

Én imádom élvezem. Szerencsére az exem nyitott volt nem okozott neki gondot. Még az arcára ülés se. Én is imádok popsit nyalni.

41F

2024. júl. 10. 19:00
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

Én szingli pasiként igen,kapni is szeretem,de nem várom el!

Ha esetleg lenne olyan nő,akkor igen,szivesen fogadnám,ha mondjuk privátban rám ír akár emiatt is...

2024. júl. 11. 12:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Kérni is szoktam.
2024. júl. 27. 08:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Melegek kérik ezt, ez a bevezető a nagy dákóhoz, amikor még túl muják, nem merik bevállalni hogy a péniszt jobban szeretik. Jaj bocsi úgy hívjatok magatokat hogy biszex. Pardon. Nehogy megsértődjön a kis habos lelketek.

Ha tényleg nő tette fel a kérdést ez valami kaki perverzió lehet, mit lehet szeretni azon hogy azt a lyukat nyalja ahol a ganéj buggyan ki. Én inkább azt gondolom hogy egy herés dákós fickó tette ki a kérdést.

2024. júl. 28. 10:32
 26/27 anonim ***** válasza:
#13 nyugi csak színlelte hogy élvezi. Egyik barátnőm se szerette, megsugom másik helyen élvezné szerencsétlen csak a pasik nem tudják a nőket kielégíteni általában ezért szegény nők megjátszák az élvezetet, pláne ha még fiatal, vagy ha nem elég bensőséges a kapcsolat azaz nem szerelem. Fekália távozását ingerled vele max. Ne gyere azzal hogy ilyen olyan érzékeny idegek bla bla. Hányszor elégítetted ki ott ahol tényleg kell? Ja hogy ott nem tudjátok. Hát persze. Sok meleg vagyis biszex hiszen így kell hívni titeket, de még azt se meritek bevállalni pedig itt lenne az ideje ma már nem ciki. Ne a szerencsétlen nőket nyüstöljétek ezzel a segglyuk imadattal. Büdös Fekáliásak.
2024. júl. 28. 10:38
 27/27 anonim ***** válasza:
#4 te tényleg férfi vagy!! Az itt válaszoló langyik most összegyűltek és kegyetlenül lepontoztak.
2024. júl. 28. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!