Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak is jó ha kinyalja a feneküket a feleségük/barátnőjük?
Biztosan nagyszerű érzés lehet , én még nem tapasztaltam , de egyenlőre , talán ezért sem tartok rá igényt .
46 F.
Ha valóban nő lennél akkor mondom általában a nők 99%-a elutasítja ezt. Ezért nem kérdeznek rá a pasik ezért nem kérik.
És a fenék izgatás a pasik 99%-nak egyenlő a buzulással... ezért nem is próbálják.
Én imádom élvezem. Szerencsére az exem nyitott volt nem okozott neki gondot. Még az arcára ülés se. Én is imádok popsit nyalni.
41F
Én szingli pasiként igen,kapni is szeretem,de nem várom el!
Ha esetleg lenne olyan nő,akkor igen,szivesen fogadnám,ha mondjuk privátban rám ír akár emiatt is...
Melegek kérik ezt, ez a bevezető a nagy dákóhoz, amikor még túl muják, nem merik bevállalni hogy a péniszt jobban szeretik. Jaj bocsi úgy hívjatok magatokat hogy biszex. Pardon. Nehogy megsértődjön a kis habos lelketek.
Ha tényleg nő tette fel a kérdést ez valami kaki perverzió lehet, mit lehet szeretni azon hogy azt a lyukat nyalja ahol a ganéj buggyan ki. Én inkább azt gondolom hogy egy herés dákós fickó tette ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!