Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány percig bírjátok lovaglópózban,hogy mindjárt elélveztek?
Figyelt kérdés
Partnerem 10 másodpercet bír kb,ez normális? Nekem kedvenc pózom, de alig dolgozok rajta,már emel ki,mert nehogy eldurranjon, és ez folyton így megy. Persze valahol bók,csak én nem tudok elmenni így abban a pózban,mert nincs időm.máj. 5. 08:34
11/19 anonim válasza:
Nalam a lovaglo az a pozicio amiben a legjobban tudom iranyitani, hogy mikor elvezzek el. Misszionariusban peldaul nagyon hamar elmegyek.
A par masodperc egyaltalan nem okes. Mas pozicioban jol birja?
12/19 anonim válasza:
Nem kedvencem ez a póz, mert csak nagyon kevesen tudnak rendesen lovagolni. De pár percet nyilván úgy is birok.
Nem vagyok egy korai magömléses, ezt még hozzáteszem
14/19 anonim válasza:
Kutya és lovagló az ahol akár 30 percet is.
16/19 NemFogodKitalálni válasza:
Párom lovaglóban bír 15-20 percet. Viszont ha neki háttal ülök rá, úgy max 8-10 perc. Általában sima lovaglóban nekem egy 5-8 perc az orgazmus, utána megfordulok, és van amikor még vele együtt lesz mégy egy orgazmusom.
27N
17/19 A kérdező kommentje:
Minden másban akár 1 óráig is, ez neki a legérzékenyebb póz. Azt mondja beindítja,hogy élvezkedek rajta,meg gyors is vagyok.
máj. 5. 13:24
18/19 anonim válasza:
Kár, hogy ilyen lánnyal még nem hozott össze a sors, imádom ezt a pózt és órákig bírám... Sajnos a lányok többsége ezt annyira nem szereti... F.
19/19 anonim válasza:
Érdekes, nekem régebben olyan gondom volt, hogy le is lankadtam közben. Mostani barátnőm tud úgy meglovagolni, hogy ne lankadjak le, de még szájjal kell befejezzen utána, hogy elmenjek. Én akkor megyek el hamar, ha én irányítok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!