Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es feleségek, ritka már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es feleségek, ritka már nagyon a szex a férjetekkel?

Figyelt kérdés

Hogyan tudjátok csillapítani szexuális vágyaitok?

Maszti? Szerető?

Köszönöm az értelmes válaszokat

2024. máj. 4. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem ritka.

Amúgy, mit gondolsz te a 40es korosztályról?

2024. máj. 4. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Menopauza. Rendellenes vérzések miatt elküldték kaparásra. Azután úgy beszűkölt, hogy soha többet nem lehetett szex. Ez nem a férj miatt volt, de be kellett fejezni, nincs tovább.
2024. máj. 4. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Én nekem van egy 40-es milf akit szoktam dugni. Nagyon jó karban van, lehet adni neki rendesen, jobb mint a korosztályom. Férjétől elvált azt tudom.
2024. máj. 4. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Maszturbálás. Pluszban hanyagolok mindenféle vágykeltő elfoglaltságot. Írás, olvasás, nézés, fantáziálás...
2024. máj. 4. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Ritka, mert a férjemnek lassan már nőre fel sem áll, max a travikra, b@zikra, animere, amit természetesen letagad, de tudom, látom az előzményekből. Ha van is néha kötelező álcaszex, akkor is alig várom, hogy gyorsan túl legyünk rajta,mielőtt még észre veszi mennyire visszataszító számomra, hogy pl én az ő f@szát sz@pom, ő meg közben valami mást (sz@p)...

Szerető. Helyre teszi a testi, lelki egyensúlyom. És máris mindenki boldog, mert mint tudjuk: boldog feleség= boldog férj. 😄 Na jó, oké belátom ez nem ilyen egyszerű. Mindenesetre fogalma nincs a szeretőről, ez biztos.

2024. máj. 5. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem ritka, teljesen jó a szexuális életünk, pedig 40 fölött vagyunk mind ketten😁

Kell bele vinni új dolgokat, meg nyilván tenni is kell azért, hogy jól működjön. Ja és mindehhez két ember kell!!

2024. máj. 5. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
48 vagyok, 18 év után külön a férjemtől. Sajnos a házasság utolsó éveiben nem működött úgy a szexualitás,mint kellett volna. Ennek is megvolt a miértje, ...de így alakult. Most új párkapcsolatban vagyok. 7 hónapja együtt élünk. A párom 61 éves. Szinte minden nap sexelünk. Ha nem szeretkezünk 1-1 nap, akkor is örömet szerzünk egymásnak orálisan. Nagy szexuális étvágyunk van, és csodás hogy egymásra találtunk. Ezt nem tudtuk rögtön, hogy így lesz, de nagy szerelemmel indult, nagy lelkiséggel és az első csókban minden benne volt. Végre hasonló vérmérsékletű párom van. 🙃🥰
2024. júl. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!